Slečny, dámy máte někdo tento kočárek? Jste spokojené? Děkuji 🙂
Ahoj holky, v Neonatu jezdi naše tříměsíční princezna🙂 Zkusím se tedy podělit o zkušenosti. S kočárkem jsem spokojená, v podstatě to co jsem od něj očekávala, splňuje. Nebudu tvrdit, že je to nejdokonalejší kočárek pod sluncem, to není žádný, ale spokojená jsem. Je to spíš městský kočárek, ale má celkem dobrý kola, takže se s ním po normálních cestách dá skoro všude (když vám a vašemu dítku nevadí drncání🙂 Je krásně lehoučký (s korbou 12,5kg), takže se s ním dobře manipuluje, i s 6kg dítětem ho zvládnu vynést sama přes pár schodů, dobře se s ním jezdí a zatáčí, ted v zimě jedna ruka v kapse a pohoda. Korbička je dost dlouhá, sice vypadá užší, ale s fusakem a peřinkou se vejdeme krásně..zdání holt klame🙂 Celá korba se dá polohovat, takže když jedeme z kopce, není hlavičkou dolů. Dobře se s ním projede v různých dveřích, je opravdu spíš užší a dobře skladatelný do auta. Strašně se mi líbí i design, na výběr je cca ze 30 barevných kombinací, takže nehrozí, že potkáte někoho s úplně stejným kočárkem...já ho (ani v jiné barvě) nevídám vůbec, jen jednou jsem ho potkala ještě v těhotenství. Celkově působí bytelně, stabilně, žádná "rozviklanost". Jen škoda, že nehoupe. Jsem zvědavá na sporťák, ten vytáhneme na jaře. Za mě tedy spokojenost, jen jsme ho kupovali bez vajíčka, moc jsme mu nevěřili, takže jsme šli jen do dvojkombinace a k tomu dokoupili vajíčko do Maxi Cosi.
@magdanaty moc děkuji za odpověď! Už ho máme doma🙂 Vzala jsem ho i s vajíčkem. Vajco je lehounké, nechá se buď volně, že s ním jde houpat a nebo úplně stabilizovat. Do auta na pásy jednoduché! Jinak je to můj první kočárek v životě. Taky se mi na něm líbî ta ,,jednoduchost" a přesto je bytelný. Taky se mi zdá úzký, teda hlavně sporťák. Jsem zvědavá jak si poradí s fusakem🙂
Holky, díky za info...já pořád ještě přemýšlím a musíme se na něj jet podívat někam naživo a vyzkoušet ho..mně se ještě líbil tenhle https://www.ondalek.cz/mutsy-igo-urban-nomad-ko... , ale ta korbička vypadá o dost menší. My čekáme mimi na začátku června, manžel má 2 metry, takže se bojím, jestli se mi pak v zimě mimi vejde do kočárku...😉
holky, byla jsem se na kočárek podívat a byla jsem celkem zklamaná - nepřijde Vám ta korbička nízká? Bála abych se tam mimčo asi dát...
Nízká? Má dvě polohy. Dá se zvýšit i snížit 🙂
@nevesta2708 jakože jde prohloubit? nebo, že jde korbička dát do dvou výškových poloh?
@tynka_ myslela jsem do dvou výškových poloh, ale asi jsi myslela hloubku korbičky. Ta hloubka mi prijde v poradku 🙂 Stejne miminko je v korbe cca 6 mesicu a vetsinou jen lezi. Urcite nevypadne ;)
taky bych byla ráda za zkušenosti s tímto kočárkem ;)