Mate někdo zkušenosti s kočárky Mutsy Igo Air? Moc se mi líbí. 🙂
Moc Děkuji, mrknu na to. Já jsem si ho zamilovala a mají ho teď o víkendu na www.baby-centrum.cz se 14% slevou, tak se tam chci jet zítra podívat. 🙂
@marketa085 tak to je bezva, ta diskuze je zde: http://www.emimino.cz/diskuse/kocarek-mutsy-igo... zrovna včera jsem ji celou pročítala, tady jsem bohužel nic kloudného nenašla 😉
Měla jsem ho a bohužel jsem spokojená nebyla...
Ja ho mam.Co bys chtela vedet?
Taky mam, muzes se ptat.
jakou používáte na ten podvozek autosedačku?
@marketa085 Maxi Cosi.
Chtěla bych se zeptat, budeme používat kočárek po "normálních cestách" a chodnících (ne v lese), které ale nemají rovný povrch, neskáče v něm miminko moc? Chtěla bych ten Igo Air s nafukovacími koly.
Dále se chci zeptat vejde se do sportovní nástavby půlroční miminko i s fusakem v zimě? Ta nástavba mi přijde dost úzká a nejsem si jistá jak dlouho bude pro dítě použitelná.
Předem děkuji za odpovědi.
@veru11 : Můžu se zeptat s čím jste nebyla spokojená? Já pořád váhám mezi Mutsy 4 rider, Mutsy Igo a Teutonia Cosmo, ale zatím vede Mutsy Igo hlavně kvůli nízké váze kočárku.
@fifina86 tak tu chci taky, zdá se mi jedna z nejlepších
@mana73 Mutsy je lehký a hlavně krásný. Já už to řešit nebudu, zítra si pro něj jedu. Mají na něj víkendovou slevu 14%, to je fajn. 🙂 🙂
@marketa085 jj, jsou to super autosedačky a uchycení pomocí adaptéru je bez problému.
@mana73 nový model má už vyřešené odpružení, takže ježdění bude v pohodě. Jinak sporťák je velký jako většina modernách kočárků (mám porovnání s Joolz a Concord). Malá má 8,5 měsíce a vejde se s fusak naprosto v pohodě. Co u sporťáku oceňuji je, že má dlouhou stříšku, takže malá je krásně schovaná.
Ve městě je někdy větší terén jak na lesní cestě, hlavně kostky, to odpružení se hodí.
@mana73
Kočárek je designově nádherný, o tom žádná, žádný jiný se mi nikdy nelíbil víc. Ale - korbička je strašně uzoučká, malý se narodil v červnu a v listopadu se mi ve fusaku do korby už nevešel ☹.
Jako největší minus jsem shledala to, že konstrukce kočárku není vůbec odpružená, tudíž se s ním opravdu špatně jezdí v terénu - tím myslím jak lesní cesty, tak dlažební kostky např. v historických centrech měst. Na rovném asfaltu je v pohodě, ale miminko ani nepohoupete, když pláče, protože kočárek prostě nehoupe... Při sebemenší nerovnosti terénu Vám miminko v kočárku "nadskakuje". Je pravda, že se dobře skládá, ale to i jiné kočárky... Nakonec jsem byla ráda, že jsem poslechla ty, kteří mě od tohoto kočárku zrazovali a koupila jen konstrukci a hluboké lůžko, protože sporťák jsem už opravdu vybrala jiný...
Dnes jsem to testovala a kamarádky chlapeček ( 7 měsíců )se do hluboké korbičky taky vešel bez problémů, ale jinak už jezdí měsíc v sedačce, tak to snad ani není potřeba. Korbička je v pohodě dost velká. 🙂 Jinak na www.baby-centrum.cz na něj mají ještě dnes 🙂 SLEVU 14%.
My se s přítelem do Mutsyny zamilovali na první pohled...dlouhou dobu vyhrával..jenže je to opravdu městský kočárek tj. na hladkém povrchu jede bezvadně, v OC se všude vejdete ale jakmile je nějaká nerovnost, dítě v tom skáče :(pro rok 2015 je novinka Igo Air 2015 - kočárek je odpružený resp. lehce houpe (
https://www.youtube.com/watch?v=L4brKMgAm7Ito podvozky 2014 a méně nemají...nicméně když jsem ho pak více zkoumala nelíbili se mi sporták, přijde mi dost malý a takový jako odhalený. S těžkých srdcem jsem objednala jiný, který bude vyhovovat i do terénu (novinku od Jané) JInak uznávám Mutsy Igo je krásná designovka..
našla jsem diskuzi jen na emimino.cz, holky tam kočárek mají, jsou tam i fotky, zkus kouknout, taky je to můj favorit, měla jsem před pěti lety Mutsy 4rider pro první a byla jsem velice spokojená, tohle je lehčí verze.