Kočárek Moon Nuova 2018 - zkušenosti

adinka19
20. srp 2018

Ahoj maminky,

ráda bych se s Vámi poradila ohledně kočárku Moon Nuova 2018. Máte některá doma? Jak jste spokojené? Prošla jsem tři baby centra a tento kočárek mě zaujal nejvíc. Přijde mi velmi dobře ovladatelný, má přístupný dostačující košík, pěkný design, jen si nejsem jistá tím, jestli není korbička moc malá a úzká? Je kočárek vhodný i do menšího terénu nebo raději pouze po nenáročném terénu?

Dneska jsem viděla i Moon Sport a Scala, ale ty mi nepřijdou tak snadno ovladatelné, rozhodovala jste se některá taky mezi těmito typy? Který vyhrál a proč?

Moc děkuju za typy a rady 🙂

veronika1105
20. srp 2018

My ho máme koupený a připravený, ale vyzkoušíme až někdy v říjnu... snad budeme spokojeni.

martaven
3. zář 2018

Zdravím,mám Moon Nuova 2018. Používali jsme od listopadu 2017. Hluboká korba luxusní,má prodloužení,vrchní kryt je na zip. Mám fusak Emitex a i v mrazech,když jsem musela ven bylo miminko jako v bavlnce. Neprofouklo nic. Kvalitní potahový materiál hlubokého i sportovniho. Navíc vnitřek obou korbicek má moc hezké prošívání,které mám pocit i zateplí. UV 50 u obou. Hluboká se dá složit na placku. Sportovní je pevnější a zabere více místa. Ale taky super velká bouda s větrací síťkou. Polohování až na lehkou. Měla jsem od 5 měsíce. Madlo před dítětem i rodičovské má potah,který jde sundat a otřít. Rodičovské má ještě měkký potah na pevno a je polohovatelné. Moc příjemně se kočárek vozí. Jízdní vlastnosti skvělé. Projede i čerstvě padly sníh,nelepí se. Nerovnosti bez problemu zvládá, ale není to kočárek pérovaci,houpací. Ma obstojně velký košík,jde odepnout a vyčistit,pokud je potřeba. Na kolech jsou reflexní proužky. Byla jsem nadšená. Koupila bych zase. Neni nic,co by mi vadilo. Z čistě praktických důvodů budu kočárek posouvat dál. Má vyhlidnuty moon jet r jen sporťák 😀