Zdravím všechny, chtěla jsem se zeptat maminek, zda některá nemá osobní zkušenosti s kočárkem MOON NUOVA 2015 a pokud ano, tak jaké 🙂. Moc děkuji za případné odpovědi. Hanka
Jeee, dekuji Valinko za reakci. Taky chceme sedy. Na 90% už jsme rozhodnuti, že ho vezmeme. Obavy mi už ted dela pouze velikost hluboke korby, zda je dostatecne velka 😒 .Mimco cekame v rijnu, tak aby se tam vlezlo i s fusakem.
Ahoj holky...mohla bych poprosit ještě o nějaké postřehy ke kočárku Moon Nuova?výhody, nevýhody? není třeba nějaký rozhrkaný po delším ježdění? děkuji moc za info
@valinka2512 ahojky, mě se taky moc líbí v šedé 🙂 chtěla jsem se zeptat jestli s ním jezdíš do terénu a jak to zvládá? Jo a ještě mi tak napadlo, jsme lednový a u té korbičky mi přišel ten horní díl na zapínání takový slabší, je to jen pocit? Díky moc za info 🙂
My už máme kočárek v šedé doma, je nádherný, už se těšíme 🙂 až bude malá venku a ja ho konečnĕ vyzkouším v " akci".
Holky, co už Moon Nuova máte, jakou máte přebalovací tašku? Chtěla bych nějakou fakt pěknou, ale zároveň praktickou... Kočárek už máme objednanej, ten batoh na prodejně neměli a obě paní ho velmi rozmlouvaly, že je malinkej a nepraktickej, takže ten jsme neobjednali..
@leonaxyt Ja jsem s kocarkem moc spokojena, az na perovani, ktere bude ( dle přítele) lepsi az mala bude tezsi. Jinak tasku jsem vybirala taky asi 2 měsíce, nakonec jsem koupila http://www.pinkie.cz/taska-na-kocarek-black-squ... a je moc krasna, ted mam k tomu objednany i rukavnik. Puvodne jsem chtela tasku sirsi, ale stejne by na ni nebylo moc mista....bouchala bych do ni nohama.
Já už mám taky kočárek doma a je úžasnej.. generálka bude až za měsíc 🙂 jinak tašek jsem viděla spoustu, ale že by se líbily, splňovaly účel a cenu se říct nedá... možná jsem moc náročná :D
Obnovuji diskuzi, nějaké nové zkušenosti s Moon Nuova? Nějaké nevýhody koleček oproti nafukovacím? Budu ráda za všechny postřehy ;)
Ahoj holky, tento kočárek mě úplně uchvátil, nevím teda jaký je rozdíl mezi Moon Nuova 2015 a 2016, řekla bych, že asi žádný ale prosím, nemáte některá zkušenost s jízdou v terénu? Lesní a polní cesty?
@eleanor20 Ahoj 🙂 Já už ho mám doma a v únoru budu testovat. Máme fenku a na pole se určitě dostaneme, tak bych pak dala vědět 🙂 Jinak rozdíl v modelu 2015 a 2016 jsem vypozorovala akorát trošku jiný podvozek a barvu.. Já osobně jsem ještě chtěla starý model (byl levnější), ale už nebyl k sehnání. Každopádně kočárek v reálu ještě hezčí než na fotkách 🙂
Holky prosim mam mezi svymi favority i moon ale rozhodujici je u nas velikost korby. Muzete mi nektera zmerit vnitrni rozmer korby ? Jeste jsem ho nevidela live abych ho pomerila a na netu nikde tento rozmer nemohu najit... Dekuji
@eleanor20 Rozdíl mezi 2015 a 2016 je jeden hlavní, my to poznali okamžitě - neb jsme napřed na podzim viděli a zkoušeli na prodejně 2015, a v prosinci při objednávce už tam měli 2016 - a ten 2016 je vyšší, zdálo se mi to dost znatelný a vidim to jako veliký plus - hlavně přítel, který je o dost vyšší než já, nebude se muset tolik sklánět. Jestli je tam ještě jiný rozdíl, tak leda nějaký kosmetický, já vím o tomhle 🙂.
A co se týče toho pérování - já jsem kdysi při prvním miminku měla jako hlavní požadavek, aby kočárek pružil, péroval - a nic takovýho v podstatě neexistovalo, pokud jsem nechtěla klasický hluboký kočár s pružinama jako blázen. Takže jsme tenkrát koupili x-lander, ten se ani nehnul - a překvapivě to vůůbec nevadilo. Jezdili jsme s ním fakt terény, v lese po kořenech atd., a úplně na pohodu 🙂
Ahoj, tak dneska jsem se byla podívat na kočárek Moon Nuova Wood 2016 a vypadá moc hezky, řekla bych že zadní kolečka pruží a celkově se kočárek lehce ovládá. Akorát neměli v prodejně zkušenosti zda jde ke kočárku přidělat stupátko/skate pro starší dítko, nemáte s tím někdo zkušenost?
Ahoj holky, mohla byste, prosím, některá přiložit reálné foto toho šedého kočárku Moon Nuova 2016? Děkuji moc. 🙂
Urco, dekuji, budu rada za jakekoliv realne foto.🙂 A jsi spokojena s kocarkem?
Urco, dekuji, budu rada za jakekoliv realne foto.🙂 A jsi spokojena s kocarkem?
a neni to ten odstin stone melange z kolekce 2016? Vypada to opravdu do seda.
Ahoj Hani, mám kočárek Moon Nuova v šedé barvě a musím říct, že jsem s ním mooooc spokojená. Je lehounký a výbava taky super. A velký kolečka jsou bomba 🙂.Můžu jenom doporučit 🙂