Ahoj holky.
Máte některá tento kočárek?Jak jste spokojene?
@tynatyna89 Me se právě libi.Zatim jsem ho viděla jen na fotkách a mám v plánu do obchodu se na něj podívat.Prcek nám přijde do zimy takže prvotní pro mě asi bude výběr podle korby .Známá ma kočárek a korba takový to vajíčko jak se dnes dělají a přijde mi že když bych tam dala fusak a další tak se tam chudák pomalu už nevejde..Právě jsem zkoukla už hodně kočárků a tenhle mě asi zaujal asi nejvíc
Ja ho chtela ale pri zkousce jak jezdi po chodniku jsme do nej nesli. Tak silene drncá, ze na lesni ceste bysme dite museli uplne vyklepat. Krasny je, to zadna, ale za me jizdni vlastnosti vhodne max do obchodaku na koberce
Sporťák je lepší, s korbou opravdu drnca, ale se sportákem je to fakt o něcem jiným. Mám už na druhé dítě a ani jedno se netvari nespokojene. Absolvujeme les úplně běžne, na vysokohorskou turistiku to pravda není, ale normální les pohoda.
Holky díky za info. Tak u nás žádná turistika po lese nebo tak nehrozí,takže ježdění fakt po městě.No uvidím.Treba mě ještě nadchne jiný🙂
Ja ho mám. Byla jsem s nim teda zatím jen parkrar. Všichni ho chválí jak je krasnej, ale štve mě ze dost drncá. Ale dá se to, cvrcek vypada ze se ji to líbí 😂 Na asfalt a rovny povrchy je urcite super, ale třeba dlažební kostky už jsou horší 🤷♀️ Žádnej teréňák to není no 🤨