Dobrý den poprosila bych o zkušenosti s tímhle kočárkem. + - uvažujeme o koupi tak bych chtěla o něm zjistit více. děkuji 😊
Máme loňskou nuovu a spokojenost. Projdi si důkladně rozdíly v řadách, ať se správně rozhodneš
Na té fotce, není náhodou Moon nuova treg?
Mam Moon nuova city 2017, jezdim pul roku a spokojenost, lehke ovladani, tichy, nikde nic nevrze, snadne rozkladani - super na cestovani a skladani do auta.
Mám ho taky objednaný a jsem zvědavá,bydlíme teda na Vesnici tak snad normální vesnickou asfaltku zvládne 😒
autosedačku k němu nemam, kupovali jsme ho jako 2kočarek , 1kočarek nevyhovoval, sedacku uz jsme meli rostoucí Joie, s kočarkem jsem spokojená , používam jak ve městě , tak v terénu, les-koreny projela jsem vše, vypada pořád stejně jako nový, jedině je videt opotřebovaní na předních kolech, nemá vliv na funkčnost, co bych doporucila- nechat si ušít fusak na míru, to jsem neudelala a zapasila jsem se 3 druhy. I s finančního hlediska je lepší 1 pořádný.
Dnes nam přišel moon cool city a paráda,jsme nadšení.Projeli jsme vše co se dalo louka,dlažba,asfaltka i polní cesta a super.Lehké ovládání.Pomer cena a výkon je super,za mě spokojenost. 🙂
Asi zalezi co od kocaru cekas a na co ho chces... pokud do obchodaku tak asi dobry 🙂 Kupovali jsme moona vloni v cervenci a po tydnu sel pryc... nastesti nam ho v obchode vzali zpet... na sebemene hrbolatem chodniku delal hrozny kraval, sterkova cesta v lese byla nemyslitelna, malyho jsme malem vyklepali...
Takze za me ne... jsou mnohem lepsi kocarky a nestoji ani moc vetsi penize...