Kočárek Moon a skladnost v autě. Vejde se do kufru?

13. únor 2020

Ahojda, máme velké dilema, máme malé auto Peugeot 206 a řešíme kočárek, nevite zda se vejde Moon do kufru? Popřípadě nějaký hodně podoby typ? Děkuji

veronika8808
13. únor 2020

Ahoj.My máme kočárek Reemy r8 a vejde se úplně krásně

adinka19
13. únor 2020

Ahoj, ja mam Moon, ale ja i manzel mame "vetsi" auta, ja Citr.Xsara Picasso, manzel jezdi v Octavii v combi. Vejde se, ale do tveho auta nevim nevim. Jinak jsem s nim moc spokojena. Odkud jsi? Kdyby jsi byla nekde kolem CB nebo Veseli, nechala bych ti ho vyzkouset do auta slozit 🙂.

kristyna03
13. únor 2020

Holky a jaký Moon máte? Zvládá i lehký terén (například sterkovou cestu)? Uvažujeme nad nuova city

adinka19
13. únor 2020

@kristyna03 Nuova city 🙂. Jezdim s nim po asfaltu, v terenu a po kostkach bych malou uplne vyklepala, neni odpruzeny.

surikata131
13. únor 2020

Moon nuova city zabere docela dost -ty zadní kola jsou celkem široké (zatím máme korbu takže je to skoro přes celý kufr), kočár dává do auta většinou manžel, já zatím jen 1x a podvozek mi přišel i docela téžký :D ty zadní kola se snaží navodit dojem, že je do terénu, ale já bych se s ním do terénu nepouštěla, odpružený moc není a přední kolečka třeba na kostkách drncají...ale tak to má podle mě většina kočárů, do terénu je třeba Thule

surikata131
13. únor 2020

@kristyna03 záleží jak hrubý štěrk...jednu takovou kamenitou cestu jsem musela vzdát :D