Ahoj holky, muzete mi nekdo poradit jestli mate zkusenosti s kocarkem mikado oxford? Videla jsem ho v krame a docela se mi libil a cena je super, jen se bojim, ze je to Polsky vyrobek
Díky za tuhle diskusi, doufám, že sem přibyde zkušeností!!!!!
Jinak jsem koukala Bambusek, že jsi z Prahy tak jestli jsi to už nezjistila, tak v Praze je prodejna www.detskecentrum.cz a taky jsem ho viděla v Hostivaři v tom nákupním centru!!!!
Noel: ještě bych tě chtěla poprosit, jak je to se skladností.Dá se snadno složit a zabírá hodně místa v autě????Díky!!!
kim, skládání je dost jednoduché. Jen odendáš korbičku (posune se jedna páčka na každé straně a vyndá se to z konstrukce). Pak už se jen zatáhne za takové úchytky a je to. Zkusím to vyfotit a přidám do alba. Taky se ho pokusím přeměřit
Dík a v tom autě jste ho už měli????
Ahoj holky, ja jsem prave byla v Hostivari a tam jsem ho videla a pani prodavacka mi prave rikala, ze se teprve prodava rok a pul a, ze nemaji zatim na to reklamace, libil se mi prave jak je lehounky a jak se s nim dobre manipuluje a je velice dobre skladny, fakt je to jednoduchy system na skladani. Bydlime v rodinnem dome tak je mi to jedno jaky ma rozmery
Bambu: mě se taky moc líbí, ale ještě jsem s ním nemanipulovala, jsem na začátku těhu a je mi blbý lézt do krámu, když to ještě na mě neni vidět a zkoušet si ho
Taky bydlíme v baráčku, takže místa dost, jen to auto mě zajímá, budu cestovat převážně v něm!!!!A jakou barvu chceš???Já tu výrazně zelenou, takovou tu jedovatou
Kim, jaky mas auto? My mame felicie a tam se nan krasne vejde ani nemusime sundavat kolecka zkouseli jsme to, a barva je docela problem
, musis si ji sama navrhnout, neni zadny katalog, ale v krame byl vystaveny oranzovopiskovy a ten se nam docela libil, me by se asi tvoje jedovata zelena nelibila
Tak fotka složené konstrukce už je u mě v albu. Po přeměření krejčovským metrem je to cca.
na délku 97 cm
na šířku 68,5 cm (u zadních koleček) a 49 cm (v té užší části)
výška - 33 cm
Vezli jsme ho v bráškově Renaultu a vešlo se to tam v pohodě (konstrukce + hluboká korba). Zbytek (sport. + autosed.) jsme museli dát na zadní sedadlo, protože tam měl ještě nějaké jiné věci.
Jinak si dávejte pozor, protože se v obchodech občas prodává i starší verze. Má podle mého názoru horší madla a taky odlišnou konstrukci u zadních koleček (nová je rovná a kolečka jsou na šikmo - kvůli lepší stabilitě - starší verze má tu konstrukci prohnutou a rovná zadní kolečka) Taky se to odlišuje u brzdy.
Ještě sem přidám odkazy na pár stránek o Oxfordu (jsou tam i oficiální stránky výrobce).
http://www.emimino.cz/modules.php?name=Forums&f...
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?name=Forums...
http://www.wozki-mikado.pl/pl/index.htm
http://www.wozki-mikado.pl/pl/oferta.htm
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=2830101.
http://www.detskecentrum.cz/oxford.htm
Co se týká ceny, tak nás stál hluboký kočárek + sportovní verze 8990,- (součástí je samozřejmě i pláštěnka, moskytiéra, brašnička a nánožník na sport. verzi). Pak je ještě možné si dokoupit adaptér a autosedačku za 1500,-. Jeli jsme kvůli tomu do Litoměřic, protože u nás v Ústí n. L. ho prodávají za 12000,- (i s autosedačkou).
Noel: Ty ses rozjela, díky!!!!!! Jinak teda složený je jako nic!!!!
Tady je odkaz na ten můj oblíbený jedovatý http://www.detskecentrum.cz/oxford.htm myslíš, že je to už ta novější verze????
Bambusek: tak to je fajn, máme octávii a feldu obě v kombíku takže asi žádný problém, co????
kim, tak ten hráškově zelený má moje kamarádka a je z té nové kolekce. Jen si to pro jistotu v obchodě zkontroluj, protože nám tu konstrukci právě prodavačka vyměňovala za novější Měla tam totiž takový malinový a tmavě modrý a ty měly novou konstrukci a pak ten náš a ten byl původně s tou starší - tak to jednoduše přecvakla
Aha, tak nás se stejně nákup, jestli bude vše O.K., bude týkat až někdy v říjnu(čekáme prosincátko)tak snad už staré konstrukce nebudou
Ale moc díky!!!!!Jsem si jistá, že už názor na značku nezměním, i vzhledem k ceně!!!!
kim, tak do té doby ti sem ještě stihnu připsat i osobní zkušenosti - máme to už za necelé dva měsíce
S kufrem u aut si určitě nemusíš dělat starosti - se ti tam vejde v pohodě
Noel: beru Tě za slovo, kdyžtak se přihlásím, kdybys zapomněla Mě akorát zaráží, že dělají ty korbičky takové malé(i jiné značky)že zrovna Ty , která budeš mít prcka v létě, tak bys ho ještě v zimě měla mít v korbičce a už je to dítko celkem veliké a ještě ty fusaky a deky...a sotva se tam to mímo vejde
Já jsem si přála zimní dítko, právě i kvůli tomuhle, že až mu bude ten půl rok, tak bude květen/červen a už nebude v kočíku tak vycpané
Kim: ta zelena tas nevypada tak spatne
, myslim, ze jsem uz taky rozhodnuta, ze si ho koupime, ja budu mit mimi za tri mesice, tak urcite taky napisu osobni zkusenosti, a doufam,ze budou dobry
Bambu: že ne, viď ale když se dá barva navrhnout, tak možná i jinou vybereme.A to vám dají nějaký vzorník látek, nebo to fakt navrhuješ sama????
Kim, my jsme si řekli, že chceme kombinaci khaki s oranžovou (jinak paní prodavačka nám vyjmenovala zhruba 10 jiných barevných kombinací, které tam už měli). A co se týká velikosti korbičky, tak tento kočárek je jeden z největších - je to zkrátka síla Doufám, že co nejdéle vydržíme s tou hlubokou korbičkou.
Je pěkná ta vaše kombinace, ale málo veselá, ale když nechcete vědět pohlaví, tak je ideální mít něco univerzálního Takže paní jmenovala...no to si člověk špatně vybaví
Kim: to je prave ten problem, zadny vzornik nemaji, ty tam prijdes a reknes co si predstavujes, tak ty barvy pak ve vysledku muzou vypadat uplne jinak, nez jsi si predstavovala, tak az ho pujdem objednat tak si asi nejdriv kouknu na nett a vytisknu si nejaky, kocarky ktere se me libi, jako kombinaci. A je pravda, ze nam taky prodavacka vyjmenovala asi 10ruznych kombinaci, ktere uz tam mely a pry byly hezke, ale je to tezky si to predstavit, kdyz to nevidis
Ono to ve skutečnosti tak tmavě nepůsobí (foťák ty barvy dost zkresluje) - navíc budeme mít oranžovou sadu do kočárku z Emitexu - ta to krásně rozsvítí: http://www.batoleshop.cz/inshop/scripts/set.asp...
A doma už máme takový ten chrastící spínací špendlík - oranžový a žlutý - krásně to spolu ladí
Jinak si vzpomínám jenom na tyto kombinace: světle modrá, tmavě modrá, tmavě modrá s béžovou, malinová, červená, hráškově zelená, béžová s oranžovou (oranžové tam bylo jenom jako na tom našem) - většina z nich byla nakombinovaná s šedou nebo béžovou.
Noelko, vybrali jste hezkou soupravu do kocarku, tak to musite mit kocarek do te barvy, aby vam to ladilo
. Ja jsem si koupila neco podobneho v Tescu bylo to ve sleve za 280kc a je to dobry, ze z toho mas deku, tak i fusak a zavinovacku
Tak mi teď kamarádka poslala adresu, kde si můžete prohlédnout různé barevné kombinace
http://www.2o2.pl/index.php?p450,wozki-mikado-t...
To jsi hodna dik , ale stejne se mi nejvic libi ta kombinace orazovo-bezova, jakou mas ty barvu kocarku?
My máme khaki s oranžovou - můžeš nahlédnout ke mně do alba. Barvy jsou sice trošku zkreslené (ve skutečnosti působí veseleji), ale aspoň pro představu to stačí.
Noel: díky, stejně prostě ten pistáciový u mne vede
ahoj všem,
dnes jsem objevila na netu tento kocarek a taky tuto diskusi. Chtěla bych se zeptat těch, co s nim maj zkušenosti, zda tento kočárek má přenosnou tasku a nebo zda je možné korbu odendat a přenášet v ní mimi? Bydlime totiž v 5. patre a kocarek asi nebudem brat do bytu. Dale bych se chtela zeptat, jestli je hluboka korbicka dost velka (cekame mimo v srpnu a jsme s manzelem celkem vyssiho vzrustu, takze ocekavam, ze se nam asi nenarodi "drobek") .
Diky moc, za odpoved.
Ahoj zachy,
hluboká korbička se dá jednoduše odendat. Navíc má tato verze po stranách zipy - po rozepnutí z nich můžeš vyndat popruhy, díky kterým jde korbička přenášet (boudička se dá samozřejmě odepnout). Jen nevím, jakou má nosnost.
Přeměřit ti ho teď bohužel nemůžu, protože jsme už kočárek převezli k mamce (zkus se juknout na odkazy, které jsem do této diskuse vložila). Ale když jsme porovnávali rozměry ostatních kočárků (nemluvím o hlubokých kočárcích - ty jsou extrémně velké), tak tento kočárek patří spíše mezi ty větší. Dost nás to zajímalo, protože se nám má mímo narodit na začátku července. Jinak v záruč. listu je uvedeno, že nosnost kočárku je max. 20 kg, nosnost nákupního košíku max. 5 kg a kabely max. 1 kg.
ahoj Noel,
diky. Koukla jsem se na odkazy a byla jsem i v obchode v Hostivari. Vypadaj fak hezky (trosku mam strach, z toho kdyz dam pak mimo do hluboke vany a budu s nim muset do pateho patra, ale zas tak tezka se mi nezdala)...Mozna se na konec rozhodnu pro trikolku, kterou jsem vubec nechtela . tak si uzivej posledni necele dva mesice s briskem
Ahojte holky, prosím někdo tu psal, že pořídil tento kočík v Liťáku, prosím kde? My jsme z TP a do Liťáku je to blíž než do Práglu a nechce se mi nechat si ho poslat, raději si ho vyzkouším osobně ještě před nákupem jak je to se skládáním a tak. Díky moc
Ahoj bambusku, máme ho už koupený. Moc zkušeností s ním nemáme, ale jízdu po kočičích hlavách zvládl na jedničku s hvězdičkou. Odaretovala jsem přední kolečko, abychom s mamkou zjistily, jestli v tom je nějaký rozdíl, a byla to paráda. Mamku skutečně nadchnul, jak se lehce ovládal (a to jsme ho měly plně naložený (hluboká korba, na tom sportovní, pak ještě autosedačka a hrací deka). Výborně se s ním manipuluje. Jen si pořádně přeměř výtah (v nejužším místě) a vstupní dveře. Náš kočárek má v nejširším místě 67cm a výtah 68cm
Měla jsem z toho docela strach, ale už máme vyzkoušený způsob, kdy se tam v pohodě zajede a já se tam vejdu i s pupíkem 
Jinak prodavačka v obchodě nám říkala, že už ho prodává zhruba rok a půl a s reklamacemi je to v pohodě. Jinak ho mám v albu.