Zdravím dámy. Jsem v 5 měsíci těhotenství a rozhodli jsme se pořídit si už kočárek. Jenom máme 2 vybrané a chci se zeptat na zkušenosti popřípadě nějaký lepší kočárek
Ja osobne bych se teda branila tomu vajickovemu sportaku... Na sezeni mozna ok, ale kdyz si dite bude chtit lehnout a spat, tak bude mit porad skrcene nohy? A kdyz bude chtit spat na boku, půjde to?
Na prvniho syna jsme meli dvojkombinaci od Adamexu. Korba super, velka, prostorna... Sportak taky nebyl spatny, ale byl celkem maly a rocnimu klukovi uz koukaly nohy ven a byl uz se strasim ditetem i strasne tezky a taky zabral cely kufr v aute. Tak jsem na druheho synka nechala kocar jen kvuli korbě a kolem 7 mesice, kdy uz sedel, jsem poridila kvalitni sportovni kocarek, konkr. Britax b motion 4+ a jsem nad miru spokojena 👍 perfektni kocarek a hlavne veliky! Lozna plocha je 105 cm a trilety syn se 101centimetry se tam jeste krasne natahne 😊
V korbicce budete ditko vozit par mesicu, dele vyuzijete sportovni nadstavbu, takze bych se samerila hlavne na ni 😉 a nebo koupit kvalitni hlubokou korbicku a misto sportovni nadstavby samostatny sportovni kocarek... Preji at dobre vyberete 😊
@hanulkaha děkujeme 😉
@andyskarsgard @hanulkaha @michaela1990xx na 16tiletou holku má dobrý výběr ne?
@miba10 chceme s přítelem pro své dítě jen to nejlepší
@kristyna63737 tak aspoň přestaňte lhát. To také nebude od věci
@kristyna63737 to je videt 😀
@miba10 vo lhát wtf?
@jako_mala_holka mám to brát negativně?
@kristyna63737 ber si to jak chces
@kristyna63737 zakládáš diskuse, že plánujete atd., a přitom už těhotná jsi. To není lhaní?
Tomu rikam fofr prejit od planovani do pateho mesice za dva dny...👻
@miba10 nechtěla jsem to tam psát proto jsem to chtěla udělat jako že to teprve chceme... Jenže potom jak jste se začali hádat o tom že jsem vlastně socka a budu ždímat stát tak jsem to tam napsala narovinu
Jasny...a ta castka taky nesouhlasi 😂
@vrabcak0007 jaká částka??
@kristyna63737 o tom to nebylo. Není to tak černobílé. Ano, holky to pak rozjely, ale jen kuli Lence. Navíc ty si také nebyla zrovna sdilna a na otázky co se tě holky ptaly ses ani neobtezovala odpovědět. Tak se nediv. Hold tady ty diskuse občas tak jsou. Ono je lepší to napsat na rovinu jak to je, než ze sebe udělat pitomce.
@kristyna63737 o ždímání státu jsi ale začala psát ty. Nikdo jiný. Napsala jsi, že jsme všechny ždímaly stát. Před tím tam nikdo nic takového nenapsal.
@vrabcak0007 jako je fakt, že tehu uteče rychle, ale tohle je fakt mazec 😂
Řekněte mi už nekdo co tu kdo plete co z částkou...
Kdybychom chtěli tak mu koupime i kočárek za 20 tisíc... Ale je to zbytečné
@kristyna63737 částka je cena za kterou pořizuje dané zboží 🤦♀️pro Krista pána
@michaela1990xx tenhle vypadá dobře.. Ale někde jsem teď četla v diskuzích že prý když je koženkové korbička že se někomu loupala nebojís se? Jinak jsem se koukala na Parametry a je velice zajímavý. 😳
@miba10 jako že je to vysoká nebo nízká cena nebo jako??
@miba10 to je marne, neplytvej energii 😉
@kristyna63737 co já vím? Já ti to nepsala 🤷♀️ já bych ho nechtěla. Mám 4 kočárky a nechtěla bych ani jeden z těch co si sem dala
@jako_mala_holka já nevím, co tyhle kočárky stojí. Já mám 4. Jednu trojkombinaci od Tako, golfky Mamas&papas, sporťák Valco snap 4 a sourozenecke Valco snap 4 duo. Po zkušenostech bych dvoj a trojkombinace už nechtěla ani za zlatý prase. Ale to je čistě můj osobní názor
Ahojky prosím poradíte mi já měla velký oči a říkala si jak kočárek sfouknu rychle ale po 4. krámě jsem spadla zase rychle na zem 🤣co se týče kočárku masakr měřím 150 cm takže je to těžký co se týče velikosti s kočárkem ... Nemá tu nějaká slečna stejný problém ? Poradíte jaký kočárek ?
@miba10 chapu, ja s kocarkama zatim zadne zkusenosti nemam, poridili jsme dvojkombinaci Roan, tak uvidime, kdyz nebude sportak pak vyhovovat, koupime jiny... minimalne planuju poridit nejaky lehky, do auta, tusim ze jsem koukala na Chicco, ale kdovi, co bude pristi rok 🙂 trojkombinaci bych taky nechtela
@peginka1999 hledej kočárek s nastavitelnou rukojeti. Oni jsou i kočárky pro ženský menšího vzrůstu. Zadej si do Googlu 😉
@kristyna63737 ten druhý vypadá hezky co je to za značku prosím te?