Ahoj, máte někdo zkušenost s tímto kočárkem?? Moc se mi líbí ale byla bych vděčná za zkušenosti z terénu 🙂 děkuju
@gemini255
@angel01
Kočárek Maked Lucky - Víte o něm něco ?
@kovik já ho viděla na živo a vypadá super, byla jsem pro něj rozhodnutá, ale teď mám ještě jednoho favorita, tak uvidíme který vyhraje 🙂 ale mrkni sem, jsou tam názory maminek které už jezdí 🙂 http://www.emimino.cz/diskuse/kocarek-maked-luc...
Dobrý den, nedá mi to nereagovat...., pořídila jsem si tento kočárek před týdnem a je jednoduše báječný. Měla jsem možnost vyzkoušet více kočárků ( JANE - tvrdý, nehoupe, CORTINA- tvrdá , nehoupe, těžká, z levnějších DORJAN- těžký...) Pro svou třetí berušku jsem chtěla velký , odlehčený a hlavně houpací kočárek, protože ty nárazy v nehoupacích kočárech, jsou na páteř hrůza (na toto téma doporučuji knihu ,,S láskou ke zdravému pohybu našich dětí" Jana Skalová). Dlouho jsem vybírala , protože už vím , že vysoká cena ještě neznamená pohodlný kočárek a nakonec tento zvítězil. Najdou se určitě i mouchy... mně třeba vadí , že se boudička musí sklápět oběma rukama, což je s dítětem v náručí krapet problém, ale jinak super! Prostorný, houpací a i dobře vypadající kočárek, já tedy vřele doporučuji.
Dorbý den,prosím jak je tento kočárek pohodlný kdy má někdo 178cm, myslíte že ok? Děkuji předem
Dobrý den , kočárek je hodně vysoký, když jsem ho postavila vedle JANE, rozdíl byl cca 15cm(minimálně) a rukojeť se dá polohovat. Ještě oprava z minule..., boudička jde sklápět jednou rukou, přišla jsem na to později.Jsem 100% spokojená.
my kočárek máme v modré a můžu jedině doporučit, měli sme pár nevyhovujících kočárků, a tento kupodivu, který nepatří mezi nejdražší, je opravdu super a kvalitní, velice ho zatěžujeme, jezdíme v příšerným terénu a zatěžuji jej i nákupama a nikdy s ním nebyl žádný problém, má skvělé odpružení a je dobře dispozičně stavěn. Kočárek je dělaný i na velmi špatné počasí i chlad, boudička u sporťáku se dá schrnout do maxima a miminko není skoro vidět 😀 kočárek má navíc pratelné části a je vhodný i pro vysoké postavy neboť madlo se dá polohovat podle potřeb postavy. můj muž má 182 cm a jezdí se mu báječně. tento kočárek mohu jedině doporučit. 🙂
@lyndina Je tento kočárek houpací?
@ilonkaseda ano je. 🙂
@lyndina A co terén,sníh atd.Není to problém.Budem dost jezdit právě terénem
@lyndina O terénu už si psala, špatně jsem otázku položila.Zajímá mě jen ta jízda na sněhu..A případně jaká máš kolečka--nízkoprofilová,nebo klasická.Nabízí možnost obojího
@ilonkaseda rozepíši se do zpráv až tu budu déle, jen tak rychle teď : jízda ve sněhu není žádný problém, zvládl vše i nerovnosti, velé hrboly aj..dokonce i s jednou rukou,ale to dá hodně ve sněhu zabrat. Můžu poslat i foto koleček.
@lyndina Zatím moc díky..Ptala jsem se,protože v diskuzi na emimino jsem se dočetla o problémech se sněhem..Nabízí tyto kolečka
http://www.aaakocarky.cz/cz/produkt/maked-kocar...
@ilonkaseda
@lyndina
@ilonkaseda
máte některá doma v modré barvě. pokud vím tak jsou tři barvy. světle modrá, tmavá a tyrkýs. máte fotečku ? reálné
Zdravím já mám přesně tenhle zelený už od dubna 🙂 a spokojenost veliká 🙂
prcek spokojenej, nám se dobře jezdí, nenašla jsem nic....co by yblo špatně 🙂
@marukm my máme hundai atos 🙂 a tam se dozadu vleze jen korba 😀 na kolečka nám chybí vzadu cca 10cm 😀 ale na zadní sedačku se vlezl a máme i střešnínosič 🙂 takže do vašeho autina se určo vleze 🙂 jinak já jsem s ním maximálně spokojená, malej má přes 8 měsíců a pořád jsme v hlubokým, jen zvedám polohování pod zádama.....krásně se s ním jezdí, je velikej, nefouká tam ..prostě já jsem nadšená....už se těším na sporťák 🙂 jakou máte vy vybranou barvičku ?? 🙂
jůůů vínovej ten sjem ani snad enviděla 🙂
Dobrý den, chci se zeptat jestli se dá ve sporťáku dát podložka až do úplného lehu? Dá se otáčet po směru jízdy? Děkuji
taky jsem si dneska vyhlédla tento kočárek a byla bych ráda za recenze. je to snad jedinej z těch co se mi líbil, ke kterému nebyla skoro žádný kritika 😀 akorát nikde nemůžu najít v kolika barvách se dělá, našla jsem jen v pěti.
aj mne sa páči, a dnes som ho videla naživo a je to favorit...