Maminky,namáte někdo skušenosti s tímto kočárkem.Docela se mi líbí,viděla jsme ho i na vlastí oči a docela mě překvapil.Jen se bojím,zda potom jako sporták poslouží,zdá se mi malí.Ale zase hluboká korbička je velká a prostorná,čekáme mimi na konci února tak si myslím že těch 5 měsíců tam vydrží.Poradte jestli s ním máte zkušenosti.Díky
... s hlbokou castou spokojnost.... sportova este neviem... uvidime... ale za tu cenu sluzi dobre... + velmi sme vyuzili naklikavanie autosedacky pri nakupoch a kratsich vylletoch autom.......
ma niekto skusenost so sportovou castou?
kingstonka, aku ste mali autosedacku? podla mna to nejde? tam je uplne iny upinaci system...pomocou kolikov na boku...alebo ho uz prerobili? 😨
Tady se o něm párkrát holky bavily 😉
https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...
mozete sem hodit nejaky link ako ten kociar vyzera, prosim?
holky díky moc a klidně pište i dál zajímá mě vše.Byli jsme ted o víkendu v Polsku měli ho tam za 8000kč i s autosedačkou a sportákem.Autosedačka tam má takový jakoby adaptér.Myslím že taky hodně využiju autosedašku na podvozku,to chtěl právě o můj manže,jenže tady u nás nám příjdou ty kočáry strašně drahé a mají ty korbičky hodně malinké.Tak uvidíme,no mám vybranou 4kolku,ale přední kolA JSOU OTOČNÁ.hROZNĚ jsme chtěla x-landera,ale ten je už docela drahý 😝 a to by jsme jaksi neutáhly.Tak ještě uvidím,ale tento mě v tom polsku nejvíc nadchl,jen mi přijde že je těšší není?Poradte ještě 🙂 🙂
ahoj
.... ta autosedacka ide pomocou adaptera
...je tazsi ( ale to asi vsetky v tejto cenovej ketegorii- aspon co ja som videla)-ja ho nosim k vytahu a da sa- do vytahu vojde v pohode...
... my sme ho kupili v Polsku za 7800sk (povodne chceli asi 9.5)
...my mame 3 kolku ( 4kolku nemame ) ale v pohode..
holky máte s ní ještě někdo zkušenosti a tak?Mám ho vybraný v takové khaky zelené barvičce,čekáme kluka a to jsme si myslela.že pro lucinku přibude setřička ☹ ale už se těšíme aj na kluka 😵
....kočárek magical využívám 11 měsíc a jsem nesmírně spokojená.KOupila jsem ho i se sedačkou jako trojkombinaci za 8000 tisíctady v prostějově jsem za celou dobu co jej využívám stejný neviděla a musím podotknout,že se moc líbMám černo bílí.Je fakt,že je těžší,do výtahu se vejdem v pohodě.Super je ,že autosedačka jde upevnit na podvozek,zejména při nákupech.korbička je oproti jiným kočárkům velká a prostornámalý je narozen v lednu ted bude mít rok a i tuto zimu využíváme hlubokou korbičku a s přehledem se vejde.Super je také zejména v létě sítka v boudičce při vysokých teplotách to bxla paráda.Kočárek mohu z vlastní skušenosti jen doporučit :- 🙂
ahoj, neviem, ci ide o trojkolku, tu mame...podla mna je super...my sme ho sice pouzivali iba 2 mesiace, lebo potom sme zacali malu nosit...tak stoji v chodbe...ale ma velky kosik, lahko sa sklada a je aj dobre odpruzeny...o sportiaku neporadim, lebo ho nepouzivame...ale na zimu myslim bude fajn, pretoze ma velke kolesa...co sa mne pacilo, ked som ho kupovala, ze sa da sportova cast nalozit v smere aj proti smeru jazdy, tak ak to dieta potrebuje, mozes ho otocit a vidi ta...u inych to nejde...a vyhodou je cena...ma vlastnosti ako 20tis kociky za 1/3 ceny 😅
nasa mala sa narodila na zaciatku marca (brezen?) 🙂