Kočárek Lucky Maked - zkušenosti

andynahe
22. čer 2018

Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda máte některá z Vás zkušenosti s kočárkem Lucky Maked. Cenově je pro nás přijatelný, jen mě zaráží fakt, že všude čtu samé kladné recenze. Naví jsem duší sportovec a ráda bych, aby se mi nerozpadl hned při prvním výběhu. Nepožaduji žáné speciální vybavení kvůli mým sportovním aktivitám, chci kočárek, který mi poslouží k účelu, k jakému je dělaný, ale aby taky vydržel. A ten Maked se mi docela zamlouvá.

Děkuji.

miovitost
22. čer 2018

Dobrý den,
Kočárek Maked Lucky jsme měli na oba kluky a byl perfektní, je krásně vysoký,tak vypadá fakt dobře, košík je prostorný a dobře přístupný, má úžasné odpružení a nafukovací kola. Jediné s čím jsme měli problem bylo jedno přední kolečko, začalo cca po roce zlobit a co vím, tak se to stává, ale koupili jsme nový podvozek a kolečka a pak fungoval další tři roky úplně bez problémů. Mimčo je krásně kolíbané a i v terénu z něj kočárek nevytřese duši. Takže za mě určitě ano, i přes ty počáteční problémy. Jo a zapomněla jsem na tašku, ta byla taky dobrá, dlouho jsem hledala adekvátní náhradu.

sarkoc
22. čer 2018

Hezký večer, nám se vzhledove líbil moc, ale někde jsem narazila na to, ze si maminky dost stěžovaly jednak na hodně malý sportak a jednak jich i hodně psalo o konstrukci, která moc nevydrží a láme se, což ani normalne, natoz na běh asi nic moc...už si nepamatuju, kde to bylo, možná emimino? Zkuste kouknout třeba na Firkon, je dražší jen trochu a je takový podstatně bytelnejsi...ja jsem zvědavá, co nakonec koupíme my, před tím jsme nakonec kocarek nepotřebovali 😕

kajsaka
22. čer 2018

S kočárkem jsme byli moc spokojení,všichni nám ho chválili🙂 Hluboká nástavba je prostorná,podvozek je taky fajn a dobře se skládá,navíc má velký úložný prostor,kam nacpete běžný nákup.Co se výrobci úplně nepovedlo, je sporťák.Ale na to mě kamarádka upozorňovala,takže žádné překvapení.Přesto bych neměnila.

andynahe
autor
23. čer 2018

Děkuji, a co do auta? Jsou s ním nějaké problémy? Než koupíme auto pro mě, budu jezdit v partnerově Cellice (Toyota). Na Chodově snad mají prodejnu kde by se to dalo vyzkoušet viďte..

blahova_andrea
23. čer 2018

sestra ho má a právě v něm začala vozit druhého syna. po prvním je jako nový.

balet
23. čer 2018

Měli jsme a byli jsme moc spokojeni.A i jsme ho neprodavali a je schovaný na dalsi mimco. Krasne se skladal do auta vcetne vrchni velke korby. Korba byla velka, kocar vysoky, pekne odpruzeny. A dole bezva spousta mista na nakup. Nafukovaci kola jsme ani jednou nepraskli, jem jsme jednou za cas dofoukli. Pouzivali jsme ve meste i v terenu bez jedine zavady. Za nas velka spokojenost. Muze doporučit.

jardicka
23. čer 2018

Mám ho a vozím v něm už druhého syna. Mě se za ty peníze kočárek docela líbí, ale už máme za sebou dvě opravy. Nejprve se nám nalomila jedna nosná tyčka, což jsem také na internetu na některých diskuzích našla, že z továrny vyšla série vadných kusů, které tuhle vadu měly, takže teď už se to třeba nestává. Naštěstí po svaření už to drží. Pak se nám ulomilo jedno zadní kolečko (je to plast a v terénu při namáhání se není čemu divit). Takže jsem kupovala jedno nové kolo. Od té doby kočárek drží s tím, že kola už máme všechna docela rozvrzaná. Není to kočárek do extrémního terénu. Teď už si s ním nedovolím jet po kořenech v lese nebo tak, ale po asfaltu nebo na nezpevněné lesní cestě je to ok. Abych nepsala jen zápory, tak se mi na něm líbí že má velikou hlubokou korbičku a i sporťák je docela veliký. U sporťáku je teda ta korbička taková odfláknutá. Sklápění zádové opěrky nám jde hůře a stříška se časem vždycky povolí a padá, takže jí musím jednou za čas utáhnout klíčem, ale to je takovej detail. Pak se mi líbí, že ten koš pod kočárkem není úplně těsně nad zemí jako u některých kočárků, takže se člověku nezacákají věci, které v něm má uložené a navíc je ten koš docela veliký a hlavně hluboký. Taška na kočár je taky super. Do auta se nám taky vejde, ale je fakt že už máme druhé co je kombík, takže máme prostoru dost. Nevím jak by se cpal do menšího auta, to by se muselo vyzkoušet. A ještě musím pochválit, že celý kočárek se dá snadno svlíknout a hodit do pračky. Takže závěrem bych řekla, že věřím tomu, že jsou i lepší kočárky, ale já jsem s ním docela spokojená. Prostě za tu cenu docela slušnej kočárek 🙂

lida9
24. čer 2018

mame ho taky a spokojenost, zatim zadna zavada tuktuk🙂 kazdopadne bych rekla ze srovnavat s kocarkem za 25tis nejde, ale na svoji cen.kategorii velmi dobry🙂 vsechen teren jsme vzdy projeli...

jitulien
24. čer 2018

@andynahe myslím, že do Celliky nenarveš žádný kočárek 🙂 přeci jen to je sporťák 😀 ale jinak je Maked Lucky dobře skladný

andynahe
autor
24. čer 2018

@jitulien No ona se nezdá, odvezli jsme v ní i to, o čem jsem byla přesvědčená, že se nevejde. 🙂 Partner si postavil hlavu a bylo to :D

petuliee
24. čer 2018

máme a sem spokojená 🙂

martinaz83
2. led 2020

Prosim poradite nekdo?davam sportak,ale striska proste furt pada nejde napnout a nevim cim to je.utazene je vse.

jitulien
4. led 2020

@martinaz83 taky jsem s tím měla problém, i když byl rozepnutý zip (prodloužení stříšky), tak to padalo 🤷