Dobrý den maminky...nemáte náhodou někdo kočárek Lionelo anett plus?nevíte náhodou některa zda je možná výměna koleček či jaký tip koleček by tam mohl pasovat.?ať hledám jak hledám tak nemůžu náhradní kolečka přímo na tento kočárek najít..děkuji
@veronicka89 no to si právě myslím že ty kolečka budou už dražší než samotnej novej kočár...nemáme ho ani rok a v kolečkách vypadli ložiska...kočár při jízdě dělá hroznej kravál a je na ježdění hrozně těžký jak kolečka plandaji...bohužel nejsme zrovna nejbohatší takže sme si nemohli dovolit kdoví jakej kočár a tohle mi přišla jako dobrá varianta...recenze na něj taky nebyli úplně nejhorší...no ty vidím že to byla chyba ho kupovat
Lionelo a Kinderkraft jsou snad nejhorsi kocarky.Radsi kvalitni z druhe ruky nez takovou hajtru.Odkud jste?
Tak to je v záruce ne?
@zelenaesmolda okres Příbram...
@reiskirchen co to má společného s kocarama?
spolecneho nic,cpe to do vsech skupin
@reiskirchen ono se to cpe do každé diskuse.🤦🏼♀️
@natysnovec
uz jsem je nahlasila a oznacila adminy na zdi at s ni neco udelaji
E-shop neznam… Ale nasla jsem….
https://www.ivatofi.cz/kocarky/nahradni-zadni-k...
Je otazkou, jestli to ma - za tu cenu - vyznam. Nevim, jak dlouho budete kocar jeste pouzivat. Jestli neni lepsi koupit nejaky kvalitni z druhe ruky. Jak tu někdo radil… Některé kvalitni znacky se daji sehnat za par korun v bazaru. Drzim palce.
Možná že napsat výrobci? ..nebude tam pasovat nějaké univerzální kolečko...jinak to bude stát víc bez hodnota toho kočárku teď...a takový kocarek bych já nechtěla ani zadarmo🙂