Mám skoro dvouletou dceru a čekáme druhé miminko. K dceři jsem měla kočárek Brevi Ovo a byla s ním moc spokojená, ale teď bych si chtěla nechat jen sedačku a pro druhé mimi pořídit nový kočárek. Bohužel je to těžké, potřebuji nějaký variabilní lehčí a dobře skladný do auta, ale zároveň mam strach aby sportovní část nebyla moc malá, a mimčo mělo dost místa. Když se dnes kouká na dětičky v kárách, přijde mi, že jsou tam moc nahňáclý a mají i malý prostor nad hlavou☹ Jaké máte kočárky vy a jak jste s nimi spokojené?
wansday,
pokud chceš lehký, dobře skladný kočárek a prostorný pro dítko, tak jukni na tohle, my máme jen jako buggy verzi a pohodlně se tam vejde i dva a půl letá holčička, dá se na podvozek nacvaknout i korbička a sportovní sedačka, autosedačka, můžeš si vybrat i vložnou tašku...
http://www.ffi-kocarky.cz/index.php?main_page=p...
a pokud potřebuješ pak vyjet někam do terénu, tak se dá dokoupit jen podvozek terénějšího gessleinu (třeba z druhé ruky) a jen přehodit sportovní sedačka,
ještě mě napadá teutonia cosmo nebo teutonia fun system (ty jsou taky hodně skladné) oproti gessleinu mají níže posazenou boudičku u sportovní sedačky, my máme teutonii spirit (to je trojkolka), ta tak skladná není, ale zase je do terénu, zhruba tak od roku a půl musíme ale jezdit bez boudičky, protože se tam nevejdeme.-(, ale naše holčina patří k těm větším.... jinak jsme s kočárkem taky moc spokojeni🙂
jednoznacne peg perego gt3🙂
Taky jsem chtěla napsat PP GT3, je super, ale bohužel není skladný do auta, jako složí se ve vteřině a rozloží ještě rychleji , ale tím, že je opravdu prostorný s velkou boudou tak prostě zabere hodně místa.
tak já bych znovu zase koupila trojkolku Jané Slalom. je skvělý, naprosto bez problémku a vydrží všechno. dali jsme mu pořádně zabrat na kamenitých cestách v horách a fakt doporučuji. výborná korbička, golfák i autosedačka....
já jsem pro chicco trio s3, korba prostorná, sporták stejně tak,autosedačku jsem neměla....já s ním byla moc spokojená
sérgra si teď pořídila implast bolder s4 - tuším a taky je naprosto spokojená, korbičku má obrovskou, ségra má mimi v srpnu a ted jí tam vozí ve fusaku a ještě tam má tak 15cm místa v nohách...sporták zatím nevytáhli, tak nevím...
Ahoj, já taky měla Chicco trio S3 a byla jsem maximálně spokojená, tím, že jde sundat celá korba je skladný a ten sporťák je vyloženě prostorný, při spaní se tam dítko může pohodlně uvelebit jak chce a nic ho neomezuje. Já ho mám po prvním mimču a teď čekám druhé, koupila jsem sourozenecký Graco, vypadá zatím super, ale to chicco si chci taky nechat, jen bych ho potřebovala nutně přečalounit, zatékalo nám - dosti silně- do garáže a lehce mi zplesnivěl, není to nic hrozného, ale chci, aby i druhé mimi mělo všechno pěkné a jako nové. Na mimibazaru jsem sehnala dvě paní, co to dělají, ale jedna je od Brna, já z Příbrami a cestu tam nemáme🙂) a druhá z Kladna, že už to nedělá z důvodu zavalení prací. Nevíte o někom z Prahy nebo Středočeského kraje, kdo by se renovací kočárků zabýval??Moc děkuji za odpověď.ZU 😀
Taky můžu doporučit Chicco trio S3, zatím teda jen korbu a autosedačku! Na korbě je super že se dá celá sundat, přenášet a úplně bezvadný je že se v ní můžete mimčo převážet v autě, takže v klidu leží a nemusí se krčit v autosedačce! My jsme nedonošení, takže jsme opravdu využili! Teď už malej jezdí v sedačce a pohoda, prodávají i se základnou! Doufám, že budu spokojená i se sporťákem 🙂 .. Jo a moc hezky vypadá 😀
děkuju za návrhy.. všechny kočárky jsou úžasné a musím přiznat, že jste se přesně trefily do mého vkusu 🙂 akorát mě trochu odrazuje ta cena u jané a pp gt3.. bohužel to jsou docela drahý kočárky 😒 o tom chiccu jsem také přemýšlela, viděla jsem ho i v reálu a moc hezky se s nim manipuluje.. dokonce jsem o něm uvažovala už u prvního dítka.. ale nakonec jsme koupili ten brevi ovo.. podařilo se nám ho sehnat novej z výprodeje o pět tisíc levnější 🙂 a co řikáte na Quiny speedy.. nemá sice velký košík, ale tak na nákupy jezdím autem, hlavně s dvouma dětma, to už bych asi nezvládla ještě tahat nákup 🙂 nemáte s ním nějaká zkušenost?
@wannsday, něco jsem našla o tom Quinny, prý je moc mělká korba u hlobokého kočáru, ale s dobrým fusakem to snad nevadí, sporťák ma snad nějak hůř polohovatelná záda a síťovanou stříšku, kterou táhne, ale ve skrze jsou všichni spokojeni. Našla jsem to na baby-cafe. Tak dobře vyberte🙂
@wansday jinak ještě k tomu Chiccu, tak ten jsem zvolila i pro to, že na něj jde dát autosedačka i bez adaptéru a fakt děsně jednoduše systémem clik-clack, stačí jedno zmáčknutí, a taky mám odzkoušeno, že lecos vydrží, jezdila jsem s ním prakticky denodenně přes rok někde v terénu, někd fakt hrůza a má akorát sjetej vzorek na kolech, jinak drží. Taky je dobrá ruční brzda na rukověti. Kdybych kupovala nový kočárek, jdu zase do něj. I když nemají takový barevný kombinace jako třeba jiné kočárky, tak za to to stálo.
Ahojky,můžu Ti doporučit kočárek Joolz,je naprosto úžasný,stabilní, sportovní část můžeš dát jak pro tak proti směru, má skvělou věc a to rostoucí nožičky,teda tu část na nožičky,kterou si zvětšuješ podle růstu dítěte-Jinak ještě můžu vřele doporučit phil a teds vibe,ale to spíš jako sporták,je to sice dvoukočárek,ale my ho využíváme jako singl a malá je v něm naprosto nejspokojenější a taky úžasný,ale zde nesehnatelný babystyle oyster, ten je fakt mnamka🙂 Přeju super výběr🙂