Ahoj holky,
stale se nemohu rozhodnout, ktery kocarek. Zadnu nesplnuje vse, co bych potrebovala. Rada bych multifunkcni kocarek, se kterym muzu jezdit jak po meste, tak v mhd, ale i v terenu, napr. po polnich ci lesnich cestach. Rada bych ho obcas vzala na brusle. Samozrejmosti je pohodli a bezpeci pro miminko, dobre odpruzeni a samozrejme jsem zenska, tak je pro me dulezity i design Urcite chci nastavitelnou vysku madla, sportovni sedacku po i proti smeru jizdy, vetsi kos a celkove ne prilis tezky. Rada bych i rucni brzdu kvuli bruslim, ale ta je jen u kocarku, co se mi nelibi. Urcite nechci trojukolku ani polsky kocarek. Nelibi se mi nizko polozene korby jako ma napr. BugaBoo a dalsi. A ted babo rad. Mam seznam nekolika kocarku, co me zaujaly, ale u kazdeho me neco odrazuje..
ABC Design Viper - celkem pekny, stabilni, ale tezky a v nevyhovujicich barvach
Concord Wanderer/Neo - vzpada bytelne a vhodne do terenu, ale pusobi az moc robusne, obzvlaste korba
Quinny Buzz- nejsem si uplne jista vhodnosti do terenu, zaujala me lehkost, skladnost a design
Neonato Puro Urban - moc hezky, ale spise mestsky, nevim jak by zvladl teren
Mutsy evo urban nomad/rider - libi se mi vzhled kocarku a moznost koupit odpruzena kolecka do terenu, ale recenze jsou dost smisene.
Stokke cruzi/trailz - libi se mi a pusobi stabilne, ale dle recenzi do terenu ani jedne nic moc
Porad dokola projizdim ruzne typy Britax, ale nejak se mi nelibi vzhledove...
Dost mi byly doporucovany i kocarky Jane, ale nelibi se mi ty robusni sportovni podvozky a korby..
Zaujal me i Gmini Grand, vypada pekne, ale nejsem si jista kvalitou..
Ted jsem objevila jeste holandsky Nunna ivvi Savi. Recenze mi zatim prijdou oik, ale nevidela jsem jeste nazivo. Mate s nim nektera zkusenost?
Ktery z nich byste si vybraly? Pripadne nejake dalsi typy na podobne kocarky?
Dekuji 🙂
Měla jsem Mutsy Transporter - předchůdce Mutsy Evo bez otočné sedačky a byl to perfektní lehký univerzální kočárek. Mohu doporučit. Kupovala jsem sporťák použitý a ještě jsem ho po téměř pěti letech provozu jen s kosmetickými vadami poslala dál. To asi svědčí o kvalitě zpracování. Jen myslím, že koupě odpružených kol je nějaká desinformace. Podvozek je parádně odpružený a pěnová kola naprosto bezproblémová.
Ja mam Concord Wanderer a mela jsem i Neo. Wanderer je muj milacek a pisu to vsude. Je tak dobry, ze na druhe ho planujeme znovu jen v jine barve :D zadny jiny kocarek z tveho seznamu nebude tak luxusne odpruzeny a za to dam ruku do ohne. Projede vse, ridi se krasne 1 rukou, ohromny pro dite- obzvlast sportak. Jedina vada je asi tech 13,5 kg coz na jizde nepoznate ale pro me nakladani 3-4x tydne do auta uz bylo dost. Takze jsem hledala neco lehciho do auta. Concord Neo je luxusne ovladatelny a krasny kocarek ale do lesa ne. Nezpevnena cesta,trava to zvladne v pohode.
Kamaradka ma ABC design viper 4s a je fakt hrozne tezky,proste jede hur a navic ma nejakych 15 kg