Už několik týdnů se probírám hromadou nabídek a diskuzí ohledně kočárků a jsem ztracená asi jako mnohé z vás... Stanovila jsem si priority při výběru kočárků, ale napasovat do nich nějaký není zas tak jednoduché jak se zdá. Podmínkou jsou pochopitelně penízky, ale pak také to, aby se jednalo o čtyřkolku s nafukovacími koly s aretací těch předních, slušným odpružením aby se s ním dalo jezdit i v terénu, jednoduše se skládal a nebyl příliš těžký... Přece nechci tak moc 🙂 Pomůže mi některá z vás? Třeba někdo něco takového objevil 😉
Kup si nový sporták Concord Wanderer a k němu si dokup jakoukoliv použitou vaničku od Jané nebo Concord a to samé s autosedačkou a máš luxusní kvalitní,perfektně odpružený a terénní kočárek. Nebo pokud ti nevadí vložná taška místo korbičky tak tady ho mají uplně nový za 14 tis. Já ho mám a projela jsem s ním uplně vše vůbec ho nešetřím a bomba
http://www.pinkorblue.cz/Na-cestovani/Kocarky/C...
koukni na značku Depemo (někdy pod Lonex)...máme od něj trojkombinaci za 11 tis (Depemo Targast) a moooc spokojeni...nevím, zda by vyhovovala ta kolečka...ale koukni na to, mají úžasné barevné kombinace...pěkné kočáry...sice Poláci, ale co...vážně jsme spokojeni za ty peníze... 😉 a stále ho máme v super stavu...a to ho používáme hodně často 🙂
Zkus taky Camarelo Malaga (Sevilla). Mame ho a je super. Vaha s korbou jen 9kg, je vyssi a korbicka je taky dost velka. Skvele jizdni vlastnosti,odpruzeny s nafukovacimi koly. U nas cena trojkombinace kolem 13tisic, ale pokud mas moznost jet do Polska, tak tam ho koupis kolem 9ky. Koukni do meho alba.
Já teda neporadím se 4kolkou, mám 3kolku, ale můžu poradit, že se dá pořídit super kočár z druhé ruky. Já chtěla kvalitu, ale nechtěla jsem vyhazovat 20 tisíc. Tak mám krásný kočár za 8000 z druhé ruky, komplet se vším. A jsem moc spokojená.