Zdravím všechny,je predemnou náročný úkol,vybrat kočárek,tento jsem zahlédla u maminky v obchodnaku a oslovil mě,ne velký ale 4kolka ,dělá se v kombinaci,pusoby stabilně,ovšem recenze nemá moc valné,poradíte mi?děkuji všem
@saminomimino Zkousela jsem ho v krame dva roky zpatky. Tenkrat me odradila tezka ovladatelnost (ve srovnani s jinymi). A hlavne u sportaku po sklopeni do lehu do kocarku na jedne strane foukalo takovou mezerou v polstrovani. A jelikoz se o tom zminovalo vic lidi, tak to asi nebyla vada toho kusu.
Hluboka korba super, vydrzela nam do 8-9mesice, sportak nanic, po mesici vymenen za jiny
Měla jsem viper 4s a byla jsem spokojená, jen na sporťák jsem musela privyknout, byl těžší, vozím v něm občas holku i teď skoro na 3 letech
nam od zaciatku model 2018 vrze a s reklamaciou robia problemy. Nekupovala by som ho ani za svet druhykrat. Maly ma 3 mesiace a uz bol 2x reklamovany. Okrem toho, tie sportaky y trojkombinacii su nanic, tazke a nespratne, tym tebou bud kupim sportak na ktory sa da nasadit korbicka, alebo len hlboky kocik a potom nejaky sportak 🙂
Mám ho a celkem lituji. Ze začátku mi to vůbec nepřišlo, dítko vážilo pár kilo a hluboká korba byla OK. Jenže jakmile jsme vyměli za sporťák a dítě z těžko, stal se z něho neovladatelný težký tank.
Je to stabilní, těžší kočár, kola má teda super a dobře se ovládá. Máme ho už ale ve sklepě a budu ho prodávat. Koupili jsme teď jen lehký sporťák na 2-3 letý dítě, který je pro mě lehčí.
Ja ho ma ted Viper 4 2018. Zatim pouzivam korbu a myslim ze nam vydrzi tak do pul roku veku..mala je dlouhan. Krasny design, bytelna nemecka kvalita, zadny polsky sunt, stabilni i v terenu, paradni kola, super teleskopicke madlo, da se dokoupit paradni prebalovaci taska. Chyby nevidim. S vetsi hmotnosti se musi u kvalitniho kocaru pocitat. Sportak posoudit zatim nemuzu, ale na prvni pohled zadna hruza. Jen vajicko by mohlo byt malinko vetsi.
Mela jsem,s hlubokou korbou jsem byla max spokojena u obou deti,nemenila bych,ale sportak je na nic,jako u vetsiny kombinaci..