Kočárek Kinderkraft Veo. Máte zkušenost?

malinkaajka
7. led 2020

Ahoj maminky,
termín mám až v Červnu ale už pomalu koukám na kočárky ať mám trochu přehled. 😁
Ráda bych věděla vaše zkušenosti s kočárkem Kinderkraft Veo 3v1. Jsem nenáročná ale taky chci ať kočárek něco vydrží (procházky a pod) ať nezačne hrkat atd.. 😁
Hledám kočárek do těch 9.000,- vzhledově, jako tento a G mini Lord třeba, pokud víte i o dalších podobných značkách budu ráda za tipy.
Moc děkuji.

kralicheck
8. led 2020

Kocarek mam, pouze v kombinaci 2v1. Zatim jsme ve fazi vyuzivani hluboke korbicky a nemuzu si kocarek vynachvalit. Je tedy uzsi nez ostatni kocarky, ale to je pro me naopak velka vyhoda. Je to tedy spise mestsky kocarek, ale kolikrat uz zvladnul terennejsi povrch. A co ocenuji nejvice je velmi jednoduche slozeni. Skladam neustale do auta a kazdy den skladam kolecka v byte. Za me doporucuji. Prosel prisnym okem i me starsi sestry, ktera ma zkusenosti s kocarky jako Bugaboo a Cybex.

kralicheck
8. led 2020

Jeste doplnuji, ze se na kocarek muzes mrknout. Maji ho vystaveny v Praze, Vysocanech. A urcite se najdou dalsi prodejny, kde se da vyzkouset 😊

malinkaajka
autor
12. led 2020

Děkuji za reakci.🙂

zuzanastorkova
15. dub 2020

@kralicheck dobrý den, chtěla jsem se zeptat, v zimě jste davala jen fusak? Korbicka je jen latkova, tak me zajímá, jestli neprofoukne a staci v zime jen fusak, neni potreba koupit vlozna taska? Dekuji moc. Pekny den.

kralicheck
15. dub 2020

@zuzanastorkova Dobry den, tak jelikoz byla mirna zima a ja mela teply fusak, bohate stacil ten. I tak byl maly v dostatecnem teple a kocarek neprofouknul...

np92
26. dub 2020

Dobrý den, bylo by možné změřit, jak velký prostor zabírá složený kočárek? Mám malé auto s ještě menším kufrem :D Ale tento kočárek vypadá velmi dobře a vypadá, že bude dobře skladný..

kikimaruska
28. zář 2020

@kralicheck prosím, mohla byste mi změřit vnitřní rozměry korbičky? Nikde na netu se to nemohu dohledat. A jak jste jinak s odstupem času s kočárkem spokojená? Děkuji za odpověď 🙂.