Kočárek. Kdy a jak jste vybírali?

tynuskap
16. dub 2021

Ahoj, chtěla bych se zeptat. Kdy, a jak jste vybírali kočárek?
Děkuji 🙂

majena39
16. dub 2021

@tynuskap skoro na konci 6 měsíce, vybrala jsem si pár kočárků na eshopu obchodu a ty jsem si pak cíleně šla prohlédnout do obchodu a jeden si odvezla 🙂 Rozpadne doporučuju podívat se naživo, ne jen na pc... 🙂

mamikry
16. dub 2021

@tynuskap Koupili jsme dnes, ale vybrany jsem mela uz dlouho. Jsem ve 37tt. Kupovali jsme v eshopu Kocarky Krtecek. Kocarek jsem okoukla u kamaradky a pak jeste na youtube.

barmil
16. dub 2021

@tynuskap vybrala jsem na internetu, pak jsme dojeli do obchodu vyzkoušet, kdyz byly otevřene, pak jsme asi za 3tydny teprve koupili, online, protože už zas bylo všechno zavrene. Já měla jasno od začátku, ale manzel to chtěl všechno porovnat a nastudovat.

klokanka31
17. dub 2021

@tynuskap My v 5.měsíci, oběhali jsme snad milion obchodů, byli jsme kvůli tomu i za hranicema, ale všude jen klasika, ošklivé jednobarevné, nejčastěji šedé, černé nebo zelené kočárky. Nakonec jsme riskli přes eshop, a ohromná spokojenost.

tynule123
17. dub 2021

@klokanka31 jaký máš kočárek?

tynuskap
autor
17. dub 2021

Tak já taky koukám po internetu, ale asi by bylo nejlepší vybrat na kamenem obchodě. Moc vám děkuji za Vaše odpovědi je to docela inspirativní. Nejdřív jsem si myslela, že bych měla počkat tak na 8 měsíc. Jsem v 5 měsíci a myslím si že už bych ho koupit mohla 😄

klokanka31
17. dub 2021
tynule123
17. dub 2021

@klokanka31 jaký to je typ, značka?

klokanka31
17. dub 2021

@tynule123 Stačí si nacvakat do google kočárek tropical, a vyskáčou ti obrázky, je to dvojkombinace, a můžeš si k tomu dokoupit ve stejným dekoru i vajíčko. A mají několik dekorů látky, já vůbec nevěděla který vybrat ☺

klokanka31
17. dub 2021

@tynule123 Přesný název je Kočárek Raf-Pol Baby Lux Tropical

beatty
17. dub 2021

Autosedacky k takovymto kocarkum casto nejsou bezpecne. Vrele doporucuju na fb skupinu Deti v protismeru, kde jednak ziskate informace, ale i tam jsou prodejni alba, kde koupite kvalitni autosedacku za zlomek penez, pokud je musite resit.
Jinak my jsme kocarek vybirali nekdy na zacatku 3. trimestru a bylo to v kamennem obchode. Ve Feedu maji i takovy chodnicek, aby se dala vyzkouset jizda po ruznych terenech.

ninolleta
18. dub 2021

Kočárek jsem vybírala kolem šestého měsíce, protože na některý můžete čekat až tři měsíce. Na první dítě jsem měla Teutonii a u něj se právě čekalo 12 týdnů, jelikož si člověk mohl spoustu toho navolit k obrazu svému. Každopádně to chce vždy vidět kočárek na živo, ideální je, když v prodejně mají také tzv. zkouseci miminko, které je těžké kolem sedmi kil, tak můžete zkusit manevrovatelnost kočárku spolu s ním. A pak také jsou super případné recenze na netu, i ty vám mohou ve výběru dost pomoci.

tynuskap
autor
19. dub 2021

@ninolleta děkuji 🙂