Ahoj, máte někdo zkušenost s tímto kočárkem?Má ruční brzdičku?
To je škoda, já chci s brzdičkou 😒
to už chceš zas novej kočár čoveče ? 😅 😀 pošli mi odkaz ať ho vidim 😉
ale je hezkýýý. ale moc si nefandi. Podle té ceny nemůže být až tak perfektní. Je krásný, ale někde něco museli ošidit... což by byla škoda...
ten je moc pěknej 😉 tobís už plánuje sporťák ?
a vypadá to, že nemá ani polohování nožiček 😒
Mus, plánuje, v hlubokým se mu nelíbí 😀
a ty k tomu bebecaru nemáš sporťák ?
nee 😉
já ujíždím na teutonii chodím teď vozit jedno miminko a to se v ní vozí a je nááááádherná
no, jestli s brzdičkou, tak můžu doporučit kvalitní provedení u http://www.anabelka.cz/zbozi/593-trojkolka-free... . Měla jsem ho od původního výrobce hauck asahi, ale byl to starší typ bez toho naklápěcího kola. Polohovat nožičky lze, nejde však do úplného lehu, ale dítě se v něm vyspí. Nejsou ale lepší pořídit rovnou nějaké golfky, když už kočárek máš? Než zase investovat do sporťáku? Já obvykle kvůli cestování končím se spor%tákem už kolem roku a měním na golfky (teď už dřív...). V hlubokém se nám nelíbili už od 4m....
ale drahá 😒
já chci tříkolku s ruční brzdou a ne drahou 😒
je no... ale nádherná 😀
Golfky na 5měsíční děcko?To asi nee..
hm, tak to ne. A co casualplay s4. Včera jsem viděla na sbazaru za 6000 jenom sporťák. Jde až do lehu a má brzdu a navíc je to nádhera.
No to je můj vysněný,ale kočár kupuje děda a chce levný.. 😒
Promiň teď jsem hledala na bazaru. mají je za cca 7500... S4 casualplay... musíš dělatkočičí oči na dědu 🙂 Ten juniors stejně je za 6500, nebo je někde levnější? Ale ta kvalita provedení bude jiná třída. Věř mi. mám kočárek za 21000 a jeho levná verze je za 12000 a je to sakra znát na kvalitě. Tak pokud je rozdíl v 1500 kč mezi casualplay bazar a juniors nový - volila bych casual
A ještě k juniors, ocenila jsem na něm právě ty doplňky - polohovací hluboká korba a autosedačka a hezký sporťák, ale jestli jenom sporťák, tak to mu ubírá body 😉
myslím, že jsi vybrala dobře. Už jenom jaký je ve skutečnosti. Takhle má všechno co má mít. Jen aby bylo kvalitní spracování a také materiál. Ale takhle se mi líbí. A tu brzdičku, sodě podle druhu koleček - plast- mít nebude. Byla by příjemný překvapením.