Kočárek Junama Impulse vs. Camarelo Avengers

gertruda123
27. črc 2016

Ahojky,

mám dotaz zda máte některá zkušenosti s těmito kočárky (Junama Impulse, Camarelo Avengers),
Jde mi hlavně o to zda nejsou moc velké. Jsem menší drobné postavy a nerada bych se za kočárkem ztratila 🙂 a hlavně aby byli vhodné na vesnici do terénu.
Mám problém také najít kamenný obchod kde bych se na oba kočárky mohla podívat, vyzkoušet a porovnat.
Předem díky za reakce.

hanka3054
27. črc 2016

Ahoj ja mam junamu colors a jsem spokojena,vse je nastavitelne a hodi se i k mensi mamince.jizdni vlastnosti jsou super.do mesta volne kola a na nerovny teren se kola zaaretuji a jezdi se skvele.je super ovladatelny,takze se clovek nenadre.za me jednicka

gertruda123
autor
27. črc 2016

@hanka3054 díky moc za názor 🙂

nufak
27. črc 2016

@hanka3054 Taky uvažujeme o Junama colors, jak je to s údržbou té látky, dá se to jen jednoduše setřít nebo se musí prát? Ekokůže by na to byla lepší, ale nelíbí se nám ty barvy...

hanka3054
27. črc 2016

@nufak my mame kombinaci latky a kuze.latka se da setrit,nic sloziteho.kuze se musi udrzovat jibak popraska.jen se musite rozhodnout jake chcete kola jestli nafukovaci nebo pevne.podle terenu ve kterem budete jezdit

nufak
28. črc 2016

@hanka3054 My mame par znamych, co maji ekokuzi a rikaji, ze parada, ze se prave o ni starat nemusi, ze nepraska, jen je tam vetsi riziko odreni... Ale ty barvy :( Nam se libi ten latkovej zelenej s hnedymi kozenymi doplnky.. Ta pevna kola myslite gelova? Je pravda, ze jsou tvrdsi, nez nafukovaci, je to problem pro nejaky teren? U tech nafukovacich krome moznosti pichnuti pry je jednoduchy je prefouknout a pak praskaji duse

hanka3054
28. črc 2016

@nufak my jsme zatim jezdili jen po asfaltu a sterku a dobry.my mame kola gelova a jsem spokojena.rychle se sklada a dobre se dava do auta.jednoducha manipulace i pro me a to jsem drevo

maki01
25. led 2017

Ahoj holky,
@gertruda123 mám doma kočárek Junama Impulse colors v šedo tyrkysové variantě a je skvělý ❤ sama mám 165 cm, rukojeť je nastavitelná takže kočárek se hodí jak pro menší tak pro vyšší postavy 🙂

@nufak s údržbou látky nemám žádný problém, setřu hadříkem nebo vlhčeným ubrouskem a je to. Nánožník už sem i prala, a barvy zůstaly pořád stejně krásné. Kočárek máme na gelových kolečkách a ty si nemůžu vynachválit, mají skvělé jízdní vlastnosti a navíc jsou bezúdržbová 🙂