Kočárek Junama Impulse Colors, máte zkušenosti?

dejika
30. říj 2015

Ahoj maminky, premyslim o koupi kocarku Junama Impuls Color. Bohuzel jsem nenasla zadne recenze, proto pisu o radu. Mate s nim nekdo zkusenosti? Dekuji 🙂

bambullkaa
30. říj 2015

@dejika Tak vzhledem k tomu že to je úplná novinka od Junamy, tak asi zatím recenze nebudou. Ale je to prakticky úplně stejný kočárek jako Junama Impulse jen má řada Colors jiný materiál potahu a nově má gelová kola které jsou dle mého názoru lepší než nafukovací u kterých je riziko propíchnutí...
Koukám, že tam kde jsem kupovala kočárek a opět budu kupovat už mají i edici Colors 😉 http://www.e-batole.cz/junama-impulse-colors-01...

bluekobylka
31. říj 2015

Ahoj, zkušenosti nemám jsem taky tehule a junami je nás favorit...Ale pujdem do Junama Impulsem Len, moc se mi líbí a splňuje všechny naše požadavky a jsem tedy zvědavá na ty silikonové kolecka.

ema_1
9. kvě 2016

Ahoj maminky, chci se zeptat, máte již některá zkušenosti s tímto kočárkem? Zatím se mi jeví jako favorit, ale v jedné prodejně mě od něj odrazovali, že není do terénu (což mají opravdu napsáno v záručním listě) a nechtějí pak uznávat reklamace. Moc díky za odpovědi

bluekobylka
9. kvě 2016

@ema_1 My s ním už dva týdny jezdíme a za mě super 🙂 ale terén nemám vyzkoušený, bydlime ve městě takže jezdíme po chodníku, ale polňačku zvládl dobře.

ema_1
9. kvě 2016

@bluekobylka Já jsem si s ním pojezdila jen tak v prodejně. Připadal mi oproti jiným takový pevnější, ostatní se mi zdáli takový fórový, možná byl i vyšší a jelo se mi s ním bezva, nemám v plánu se s ním vláčet lesem po kořenech nebo po nějakých velkých balvanech. Sice bydlíme na vesnici, ale cesty tam máme převážně zpevněné.

cherris
9. kvě 2016

Já ho mám objednaný, zkoušela jsem ho na veletrhu v Brně, kde měli dráhu s různými typy povrchů a až na jemný písek nebyl problém, uvidíme, co udělá v provozu na ostro u novinek člověk nikdy neví...

bluekobylka
9. kvě 2016

@ema_1 tak to do něj jdi, pro mě je to super kočárek, jiný bych nekoupila...Akorát sportak ještě nemám vyzkoušený a dlouho mít nebudu..Malej má dva týdny takže zatím děláme parádu s kočárkem jen krátko... Mám přesně Impulse len v modré barvě a je krásný!

hanka3054
9. kvě 2016

Taky se pridam,kocarek me uchvatil.velka korba,pevny,skvele odpruzeny.uz mame take objednan.mluvila jsem z jednou maminkou z ostravy kterou jsem potkala nahodne v obchodaku a rikala ze je spokojena.nevrze,dobre se s nim manipuluje.

erikabud
31. kvě 2016

@bluekobylka chcela by som sa ťa opýtať ohľadom toho kočiariku, vanička je dostatočne veľká? a tie gélové kolieska nie sú strašne tvrdé? aj nám sa strašne páči tento typ kočiarika 🙂 ale počula som že kolesá sa dajú aj vymeniť. Díky za názor 🙂 pekný dník

dejika
autor
31. kvě 2016

Ahoj, tuhle diskusi jsem že zakládala já, kočárek jsem nakonec koupila, tak můžu přispět s názorem. Původně jsem chtěla sportovní kočárek, protože jsem nebyla ochotna vzdát se běhu. Kočárek je hodně odpružený, proto nemám problém jít s tím běhat i na polní cestu
Korba je hodně velká, gelová kola jsem ale nechtěla právě kvůli té tvrdosti, mám nafukovací. Můžeš si vybrat.
S kočárkem jsem opravdu spokojená, používám ho téměř pět měsíců.

bluekobylka
31. kvě 2016

@erikabud ahojky korbicka je veliká a i ty kola mě vyhovují, zvládají vše polnacku i asfaltku i naše rozkopané sídliště...Jediný minus je dole ten malx koš, na velký nákup to fakt není...ale jinak super a už mě i pár lidí na ulici pochvalilo kočárek.

ajashe
1. čer 2016

@dejika Chtěla jsem se zeptat, jak to vidíte se šířkou sezení ve sportovní verzi? Předpokládám, že ještě jezdíte s hlubokou korbičkou, ale nejspíš již máte v oku, jestli bude šířka sezení (dočetla jsem se 30cm) dostatečná pro batole. Ještě se zeptám, v jakém obchodě nabízí různé druhy koleček? Zatím jsem na e-shopech viděla na Junama Colors jen ta gelová... Děkuji

marcetta_k
2. čer 2016

@ajashe ohledně vnitřních rozměrů jsem dnes psala dotaz přes stránky junama.cz a napsali mi tohle: hluboká korba: ležení 82x35 cm, sporťák: 91x35 cm
Takže rozměrově by to mělo být OK si myslím 🙂

ajashe
2. čer 2016

@marcetta_k Děkuji, to zní dobře 🙂. Koukám, že máme stejný termín porodu. Říkám si, že na kočárek je ještě čas, ale představu který pořídit už si raději dělám 🙂

marcetta_k
3. čer 2016

@ajashe já jsem zatím taky koukala jen na netu. Ale příští středu jdeme na genetiku, tak jsem si řekla, že v pátek už bychom to mohli jít okouknout na živo. Sice čas je, ale pak jsem si říkala, že vzhledem k dovolené přes léto a k tomu, že plno kočárků se musí objednávat, bude lepší to jít rovnou omrknout 🙂

ajashe
3. čer 2016

@marcetta_k Souhlasím. My máme 2.screening až za 14 dní, takže půjdeme okukovat až potom. Budu ráda, když mi napíšeš dojmy, které získáš (třeba do zprávy, ať tady nespamujeme). Děkuju a ať se daří 🙂

hanka3054
3. čer 2016

Ja čekám dovoz kočárku v pondělí, už se těším.

marcetta_k
3. čer 2016

@ajashe tak jsem nakonec byla dneska ve městě a když jsem šla kolem obchodu, neodolala jsem a zaběhla se mrknout, jestli ho mají skladem a má tam cenu tedy za týden chodit. Měli vystavenou tu šedo-tyrkysovou a hnědo-béžovou kombinaci a musím říct, že na pohled vypadal moc pěkně 🙂 Vypadá to opravdu i prostorně, tak si myslím, že by nemusel být vůbec špatný 🙂 Nic jsem si ale nezkoušela, tak uvidíme za týden jak to s ním půjde.
Jinak paní prodavačka říkala, že to jsou kočárky pro Německý trh, kde samozřejmě jsou vyšší standardy a reklamace na kočárek žádné zatím nejsou.

marcetta_k
3. čer 2016

@hanka3054 jakou barevnou kombinaci? 🙂 Pak dej určitě prosím vědět, jak jsi spokojená 😉

hanka3054
4. čer 2016

@marcetta_k urcite dam vedet,mame objednany len v kombinaci s kuzi sedo-zluta.az bude doma vyfotim jak vypada v realu

erikabud
4. čer 2016

@hanka3054 ok teším sa na foto, aj mne sa takáto farba páči, budem čakať na foto 🙂

erikabud
10. čer 2016

@hanka3054 kočiarik vám ešte neprišiel? ak áno poprosím foto 🙂 ďakujem

hanka3054
10. čer 2016

@erikabud málem jsem zapoměla,jdu na to

hanka3054
10. čer 2016
hanka3054
10. čer 2016

jen sportovní verzi nemáme vybalenou 🙂

wercs
10. čer 2016

@ajashe Dnes jsme na kocarky Junama koukali v Dětském růžku a pan prodavač rikal že ted uz je delaji s gelovymi kolecky ale pokud bychom chtěli nafukovací, tak neni problém.

marcetta_k
10. čer 2016

@hanka3054 vypadá parádně 🙂

marcetta_k
10. čer 2016

@ajashe tak jsem se dneska byla pořádně podívat na kočárek i s manželem a jsme rozhodnuti, že ho vezmeme 🙂 Paní nám všechno pořádně ukázala, zkusili jsme si s ním jezdit venku před obchodem, složit, rozložit, naložit do auta... a jde to všechno opravdu jednoduše. Někdy přes léto ho objednáme - zatím není kam spěchat a co kdyby se nám přeci jenom líbil nějaký jiný ještě víc 🙂 Ale pochybuju, že ho něco přebije 🙂

cherris
11. čer 2016

Tak, kočárek už je doma, pořídila jsem ještě adaptér na autosedačku a už se těším, až tam budu mít náklad 🙂

wercs
11. čer 2016

Muzu se zeptat, jake je ke kocarku prislusenstvi? Např. jestli tam je i plastenka na sportak.