Ahoj maminky, premyslim o koupi kocarku Junama Impuls Color. Bohuzel jsem nenasla zadne recenze, proto pisu o radu. Mate s nim nekdo zkusenosti? Dekuji 🙂
Ahoj, zkušenosti nemám jsem taky tehule a junami je nás favorit...Ale pujdem do Junama Impulsem Len, moc se mi líbí a splňuje všechny naše požadavky a jsem tedy zvědavá na ty silikonové kolecka.
Ahoj maminky, chci se zeptat, máte již některá zkušenosti s tímto kočárkem? Zatím se mi jeví jako favorit, ale v jedné prodejně mě od něj odrazovali, že není do terénu (což mají opravdu napsáno v záručním listě) a nechtějí pak uznávat reklamace. Moc díky za odpovědi
@ema_1 My s ním už dva týdny jezdíme a za mě super 🙂 ale terén nemám vyzkoušený, bydlime ve městě takže jezdíme po chodníku, ale polňačku zvládl dobře.
@bluekobylka Já jsem si s ním pojezdila jen tak v prodejně. Připadal mi oproti jiným takový pevnější, ostatní se mi zdáli takový fórový, možná byl i vyšší a jelo se mi s ním bezva, nemám v plánu se s ním vláčet lesem po kořenech nebo po nějakých velkých balvanech. Sice bydlíme na vesnici, ale cesty tam máme převážně zpevněné.
Já ho mám objednaný, zkoušela jsem ho na veletrhu v Brně, kde měli dráhu s různými typy povrchů a až na jemný písek nebyl problém, uvidíme, co udělá v provozu na ostro u novinek člověk nikdy neví...
@ema_1 tak to do něj jdi, pro mě je to super kočárek, jiný bych nekoupila...Akorát sportak ještě nemám vyzkoušený a dlouho mít nebudu..Malej má dva týdny takže zatím děláme parádu s kočárkem jen krátko... Mám přesně Impulse len v modré barvě a je krásný!
Taky se pridam,kocarek me uchvatil.velka korba,pevny,skvele odpruzeny.uz mame take objednan.mluvila jsem z jednou maminkou z ostravy kterou jsem potkala nahodne v obchodaku a rikala ze je spokojena.nevrze,dobre se s nim manipuluje.
@bluekobylka chcela by som sa ťa opýtať ohľadom toho kočiariku, vanička je dostatočne veľká? a tie gélové kolieska nie sú strašne tvrdé? aj nám sa strašne páči tento typ kočiarika 🙂 ale počula som že kolesá sa dajú aj vymeniť. Díky za názor 🙂 pekný dník
Ahoj, tuhle diskusi jsem že zakládala já, kočárek jsem nakonec koupila, tak můžu přispět s názorem. Původně jsem chtěla sportovní kočárek, protože jsem nebyla ochotna vzdát se běhu. Kočárek je hodně odpružený, proto nemám problém jít s tím běhat i na polní cestu
Korba je hodně velká, gelová kola jsem ale nechtěla právě kvůli té tvrdosti, mám nafukovací. Můžeš si vybrat.
S kočárkem jsem opravdu spokojená, používám ho téměř pět měsíců.
@erikabud ahojky korbicka je veliká a i ty kola mě vyhovují, zvládají vše polnacku i asfaltku i naše rozkopané sídliště...Jediný minus je dole ten malx koš, na velký nákup to fakt není...ale jinak super a už mě i pár lidí na ulici pochvalilo kočárek.
@dejika Chtěla jsem se zeptat, jak to vidíte se šířkou sezení ve sportovní verzi? Předpokládám, že ještě jezdíte s hlubokou korbičkou, ale nejspíš již máte v oku, jestli bude šířka sezení (dočetla jsem se 30cm) dostatečná pro batole. Ještě se zeptám, v jakém obchodě nabízí různé druhy koleček? Zatím jsem na e-shopech viděla na Junama Colors jen ta gelová... Děkuji
@ajashe ohledně vnitřních rozměrů jsem dnes psala dotaz přes stránky junama.cz a napsali mi tohle: hluboká korba: ležení 82x35 cm, sporťák: 91x35 cm
Takže rozměrově by to mělo být OK si myslím 🙂
@marcetta_k Děkuji, to zní dobře 🙂. Koukám, že máme stejný termín porodu. Říkám si, že na kočárek je ještě čas, ale představu který pořídit už si raději dělám 🙂
@ajashe já jsem zatím taky koukala jen na netu. Ale příští středu jdeme na genetiku, tak jsem si řekla, že v pátek už bychom to mohli jít okouknout na živo. Sice čas je, ale pak jsem si říkala, že vzhledem k dovolené přes léto a k tomu, že plno kočárků se musí objednávat, bude lepší to jít rovnou omrknout 🙂
@marcetta_k Souhlasím. My máme 2.screening až za 14 dní, takže půjdeme okukovat až potom. Budu ráda, když mi napíšeš dojmy, které získáš (třeba do zprávy, ať tady nespamujeme). Děkuju a ať se daří 🙂
Ja čekám dovoz kočárku v pondělí, už se těším.
@ajashe tak jsem nakonec byla dneska ve městě a když jsem šla kolem obchodu, neodolala jsem a zaběhla se mrknout, jestli ho mají skladem a má tam cenu tedy za týden chodit. Měli vystavenou tu šedo-tyrkysovou a hnědo-béžovou kombinaci a musím říct, že na pohled vypadal moc pěkně 🙂 Vypadá to opravdu i prostorně, tak si myslím, že by nemusel být vůbec špatný 🙂 Nic jsem si ale nezkoušela, tak uvidíme za týden jak to s ním půjde.
Jinak paní prodavačka říkala, že to jsou kočárky pro Německý trh, kde samozřejmě jsou vyšší standardy a reklamace na kočárek žádné zatím nejsou.
@hanka3054 jakou barevnou kombinaci? 🙂 Pak dej určitě prosím vědět, jak jsi spokojená 😉
@marcetta_k urcite dam vedet,mame objednany len v kombinaci s kuzi sedo-zluta.az bude doma vyfotim jak vypada v realu
jen sportovní verzi nemáme vybalenou 🙂
@hanka3054 vypadá parádně 🙂
@ajashe tak jsem se dneska byla pořádně podívat na kočárek i s manželem a jsme rozhodnuti, že ho vezmeme 🙂 Paní nám všechno pořádně ukázala, zkusili jsme si s ním jezdit venku před obchodem, složit, rozložit, naložit do auta... a jde to všechno opravdu jednoduše. Někdy přes léto ho objednáme - zatím není kam spěchat a co kdyby se nám přeci jenom líbil nějaký jiný ještě víc 🙂 Ale pochybuju, že ho něco přebije 🙂
Tak, kočárek už je doma, pořídila jsem ještě adaptér na autosedačku a už se těším, až tam budu mít náklad 🙂
Muzu se zeptat, jake je ke kocarku prislusenstvi? Např. jestli tam je i plastenka na sportak.
@dejika Tak vzhledem k tomu že to je úplná novinka od Junamy, tak asi zatím recenze nebudou. Ale je to prakticky úplně stejný kočárek jako Junama Impulse jen má řada Colors jiný materiál potahu a nově má gelová kola které jsou dle mého názoru lepší než nafukovací u kterých je riziko propíchnutí...
Koukám, že tam kde jsem kupovala kočárek a opět budu kupovat už mají i edici Colors 😉 http://www.e-batole.cz/junama-impulse-colors-01...