Holky co mate zkusenost nebo vybirate, nemuzu se rozhodnout mezi temito dvema kocarky. Bugaboo jsem vybrala Cameleon 3 a u Joolz se mi libi i geo2 a day. Dekuju za rady
@atnea jinak se mrkni na fb Joolz manie a tam v lup si zadek Geo nebo Day a teren. Najde ti to mraky prispevku, komentaru jak na tom dany kocar je. To same zkus najit s Bgb
@makronka222 diky, najdu si
@makronka222 dekuji za recenzi, me prijde o dost lehci pri jizde i na skladani. Ja jsem drobna, tak je to pro me velke plus.
Mam joolz day 3 ted na druhe dite , na prvni jsem mela joolz day 1.
Za sebe taky doporučuji mrknout na fcb joolz mánie a bugaboo mánie.
U druhé jsem se rozhodovala mezi day3 a foxem a rozhodl vzhled a nakonec i cena.Za mě bugaboo nízký , bydlím v Brně a tady je jich mrak, z druhé strany se mi líbí dlouhá striska , moznost ji menit.
S day3 jsem moc moc spokojená. Jezdí perfektně, má větrací sitky v korbě dole i v boude (malá leží a kouká tama ven, a jezdí i na břiše a vidí ven, u day1 to nebylo a velmi brzo jsem malou musela dát do sportaku, protože neviděla. Jinak kos super, doporučuji držák nápojů a bezva je i clona..velmi lehce se sklada.
U obou mě štve drahé příslušenství. Aktuálně joolz jde na staro prodat velmi pod cenou , to je další věc minus, ale už ho mam, tak s tim asi už nic neudělám.
Měla jsem bugaboo CAM 3 a popravdě nic moc ty přední kola, je Teda dost lehký a skladný, ale vyměnila jsem za Buffalo a max spokojenost
Rozhodovala jsem se mezi nimi a nakonec vyhral Fox. Hlavne kvuli tomu, ze je nizky - jsem mala. Je perfektni, nedam na nej dopustit. Projede jakykoliv teren, je ovladatelny. Jsem s nim spokojena moc
Máme joolz geo 2, používáme ho hlavně jako sourozenecký. Je parádně skladný, i se 2 dětmi ho můžu ovládat 1 rukou, pokud je v mono verzi má skvělý koš na nákup s nosností 10 kg (paráda). Jako nevýhodu vidim to, že je absolutně neodpružený. Do města na hladké plochy dobré, ale stačí lehký terén, kostky a děti tam docela lítají a hůř se mi s nim jezdí přes krajnice. Ale i ten lehčí terén zvládne.
Mam Joolz day 2 a bgb jsem nechtela, protoze mel strasne nizko korbu, na kostkach ve meste Joolz jede krasne, nerachta, v terenu taky super, ovlada se krasne lehce jednou rukou. Tezky byli +- stejne a skladani podobne. Mela jsem Cameleon kdysi a hruza, chtela jsem zmenu. Ty predni kola u Cameleona jsou uplne na prd, delaj strasnej rachot na kostkach (kor treba po roce jezdeni) a i po nejakych kaminkach. Pokud chces Bgb tak jedine Fox - ten se pak da asi srovnat s Geo, oba jsou vice terenni. Day taky ujede dost. Zalezi kde se budes hlavne pohybovat - pokud 50% priroda a 50% mesto tak je to asi jedno muze i Fox i Geo, Day. Pokud hlavne priroda, volila bych treba uplne neco jinyho - Thule. Proslo mi pod rukama u prvni dcery 5 kocaru za rok a pul - Stokke, bgb cameleon, Quinny a pak jeste neco. S Joolz jsem spokojena od zacatku. Ted jsme byli tyden v krkonosich, ne vsude po cestach pro kocary/cyklisty a uplne pecka