Kočárek Joolz Day 2 - novinka 2017

veezez
20. led 2017

Ahoj holky, nemáte již některá nebo neuvažujete o koupi kočárku Joolz Day 2? 😉

fallingstars
20. led 2017

@veezez Já o něm přemýšlím 😉

veezez
autor
20. led 2017

@fallingstars no mě se fakt líbí, krásně se s ním manipuluje. Zkoušela jsem Bugaboo a je strašně těžký. Byla už jsi se na něj někde podívat v obchodě a měla možnost vyzkoušet?

marketass
20. led 2017

Uvažujeme, už jsme ho byli vyzkoušet a je super. Lepší jsme nenašli. Ještě se nám líbí stokke, ale joolz day 2 vyhrál.

fallingstars
20. led 2017

@veezez Zatím ne, chystám se za pár týdnů. Zatím jsem se přidala do skupiny na Facebooku "Joolz manie", dá se tam diskutovat s maminkami, co už Joolz mají (různé typy). Ale četla jsem jen chválu.

Jediné, čím si nejsem jistá, je ten sporťák, resp. nemožnost dát jej do úplného lehu...

journals
20. led 2017

Jejich kočáry se mi moc líbí. Vypadají kompaktně a pusobi na me,ze jsou lehke na ovladani... az se nam zadari,bude to urcite jeden z prvnich po jakem budu pokukovat...

veezez
autor
20. led 2017

U Stokke jsem se trochu bála těch kol, proto jsem rovnou mířila na Bugaboo Buffalo Denim edice a při zkoušení v obchodě se zátěží, 9kg panenkou, mě to celkem rozladilo, nemohla jsem ho utáhnout 😖 tak mi hned přivezli Joolz, zatím starou verzi a byl komfortnější na ovládání a o Joolz 2 tvrdí, že je prostornější, víc do terénu, designový... Lehká manipulace. No podle fotek je fakt elegantní a moc se mi líbí, tak už se těším až ho otestuju🙂

fallingstars
20. led 2017

@veezez Já taky. Ale jestli mě extrémně nezklame, tak bych řekla, že je rozhodnuto 😊

dandaa
20. led 2017

Mám ho v hledáčku tak uvidíme jak nás nadchne na živo.

marketass
21. led 2017

@veezez Joolz 1 a 2 se nedá porovnávat. Spoustu vychytávek, vzhled, posun o 100%. Nechápali jsme jak můžou prodávat 1 i 2 za stejné peníze, když je to tak obrovský rozdíl.

fallingstars
10. únor 2017

Tak jsem si byla kočárek vyzkoušet a nadchl mě, je nádherný a hlavně lehoučký, úžasně se ovládá...tak je asi rozhodnuto 😎

veezez
autor
11. únor 2017

@fallingstars Přesně! Já do něj jdu taky, příští týden půjdu objednat. jaká se ti líbí barevná kombinace??😉

fallingstars
11. únor 2017

@veezez To bude další problém 😄 Asi buď Grigio, teda myslím, ta světle šedá, anebo Camel Beige 😍 Co Tobě?

veezez
autor
11. únor 2017

No to bude hrozné-příteli se líbí Joolz Day² Studio collection-barva Gris a mě tedy víc jako tobě Joolz Day² Quadro collection-Grigio 🙂 viz. úvodní obrázek. Tak budeme mít holčičku, tak se mi k ní hodí víc, zase na druhou stranu se bojím ušpiění a tak, takže Gris bude asi praktičtější a kdybychom chtěli druhé a byl to náhodou kluk, tak by mohl mít taky tento kočárek, ale prostě ten světlejší má pro mě mnohem hezčí design, no...😇

fallingstars
11. únor 2017

Je fakt, že u té béžové mám taky trochu obavy, aby na tom nebyla vidět každá šmouha 😬 Rozhodnu se pak asi při objednání podle momentálního pocitu, ale na prodejně bylo Grigio a to je teda úžasný...😍 Taky budem mít holčičku 😉

veezez
autor
11. únor 2017

@fallingstars A kde jste na něj byli kouknout? Praha? Že bych ještě omrkla tu barvu napřímo 🙂

marketass
11. únor 2017

@veezez vanda store i malvík

veezez
autor
11. únor 2017

@marketass Aha, když jse byla ve Vandě, tak měli jen modrou barvu..:(

fallingstars
11. únor 2017

@veezez Bejby Centrum v ČB 😉

marketass
12. únor 2017

@veezez Když jsem se byla dívat cca před měsícem tak ve Vanda storu měli dvě barvy a v Malvíku si myslim, že taky dve Joolz 2 a 2 joolz 1. Ale vzorník všech barev měli v obou obchodech. Předpokládám, že nikde nebudou mít všechny kočárky ve všech kombinacích, ale třeba se pletu.

veezez
autor
13. únor 2017

Tak jsme dneska koupili ve Vandě Joolzika, nakonec vyhrál Joolz Day² Studio collection-barva Gris 😍 vypadá fakt elegantně, tak doufám, že splní všechna očekávání...