Prosím máte někdo jakoukoli zkušenost s kočárkem Joie Mytrax? https://www.joiebaby.info/myt_vlastnosti.php Moc se mi líbí, uvažuji o koupi, ale jsem zoufalá, že nemohu najít žádnou recenzi. Děkuji Hanka
@bluee ahoj, tak já mám kočárek už doma 14 dní a zatím spokojenost. Drobná výhrada k tomu, že na kočičích hlavách atd. rachotí, ale dle mě to není nic hrozného a troufám si říct, že v ruchu ulice to úplně zanikne. Jinak super, že je polohovací, dobře se skládá, přiměřený terén ( louka, nezpevněná cesta) zvládá dobře. Podle mě dokonalý kočárek prostě neexistuje, už jsem jich měla v ruce několik a každý měl + i - . Zatím si, ale myslím, že poměr cena/ výkon super 🙂 . Uvidíme ještě časem.... 🙂
@odula no narovinu ja nasla strašidelné recenze i k britaxu b- motion ( tak sem o nem uvazovala).....a snad ke kazdemu kocarku o ktery jsem se zajimala 😉 no ruku do ohne za nej nedam a take- co vyhovuje me nemusí jinemu... Ale pak kočárku uz jsem v ruce mela a tento mi prijde v pomeru cena/ vykon dobry, jsme vazne spokojeni ( tuk tuk, nechci zakriknout) 🙂
Holky, jak jste s kočárkem spokojené? Taky o něm uvažuji hlavně kvuli sportovní verzi a super vajíčku pro nedonošené miminka. Korbičku sem viděla jen na obrázku a asi je uplně obyč, jen paní prodavačka mi říkala,že je o trochu užší tak doufám, že se mi tam malá vejde na zimu s fusakem aspon do jara🙂
Ahoj, máme Mytrax sporťák už půl roku a zatím super. Oproti Litetraxu má posuvnou rukojeť, což je super pro mého 2m manžela a co hodnotím jako velký plus je hlavně to, že když se stáhne na minimum, vlezu se krásně i do nejmenšího výtahu! Složí se jednou rukou a perfektní je i boudička, která při otevření stíní fakt na jedničku. Máme tmavě šedou, lehce se čistí. Uvažuji, že pokud se zadaří druhé mimi, dokoupím korbičku a vajíčko.
Ahoj, právě řeším to co asi spousta dalších - rozhoduji se mezi Joie Mytrax vs. Britax Motion Plus. Potřebovala bych radu od Vás co ho doma máte... Vleze se tam i "dlouhé" dítě a nebude hned malý? 😀 Máme golfky a ty už půjdou pryč protože jí lezou nohy... Mohla byste mi prosím některá změřit jak je dlouhá zádová č., sedací č. a opěrka nohou? Bojím se abych nemusela za půl roku kupovat zase větší...
Chci koupit jeden z těchto kvůli odpružení kol, sice budu kočár i tahat do pár schodů, Vlaco je lehčí ale zase nemá odpružení...
To drncání mě teda trochu odrazuje... :(
@ha23 mám ten samý problém. Dneska jsem ho viděla v obchodě a je krásný a dobře se mi s ním jezdilo a jsem pro něj rozhodnutá. Jen asi těch recenzi nebude moc když je novinka.