Ahoj, pomalu začínám pokukovat po kočárcích a zaujala mě značka Jedo. Nějaké recenze jsem četla, na živo se mi taky moc líbí. Máte ho některá nebo nad ním taky uvažujete? Popřípadě je něco srovnatelného cenově a velikostí?
@pekuka1989 děkuju za příspěvek. Kolegyňka z práce ho má taky cca 1,5 roku jezdí a bez problémů. Taky mi hned padl do oka, ale ráda bych právě nějaké recenze. Na netu jsou převážně na starší model Jedo fyn...
Tak treba se nekdo ozve🙂 my mame teda kolekci 2016,ale pravda uz je to ta starsi...vsechno jde dopredu🙂 stastnou ruku pri vyberu😉😉
My máme jedo bartatina 2016 a jsme maximálně spokojeni,chtěli jsme prostorný kočár a hlavně podvozek do terénu,dobře se skládá,máme nafukovací kola,už se těším až vytáhneme sportak za mě za ty peníze super volba i manžel si ho vychvaluje
Dobry den, my uz rok jezdime Jedem...mame tedy model Memo, starsi, nez jsou asi dostupne ted...ale jeste se prodava...podvozek nevo s gelovymi kolecky. A myslim ze je plne fuknci az nadstandartne, kdyz si vezmu jak u nas je vyuzivan a zatezovan🙂🙂 min.2x skladany,rozdelavany,tezsi nakupy...zamilovala jsem se do prostorne hluboke korby,ale sportovni je taktez super,mozna trosku uzsi,ale stejne pak budeme vic vyuzivat golfacek...urcite jsou lepsi,resp.drazsi kocark, ale za me porovnani cena-funkcnost...1*🙂🙂 tak snad jsem necemu prispela🙂 mejte se pv