Kočárek Jedo Fyn, povislá boudička - dá se to upravit?

lenbenn
29. led 2016

Zdravím 🙂 koukala jsem na kocarek Jedo Fyn a u fotek sportaku mi pripada boudicka (otevrena) v dolni casti takova provisla...? Nevypada to moc hezky, tak me zajima, jesti se to da nejak upravit, popr. jesti mate nekdo foto? Diky moc 🙂

lenbenn
autor
29. led 2016

Asi nejak takto.

monishkam
29. led 2016

Dobrý den, měla jsem Jedo Fyn a právě kvůli sporťáku ho vyměnila. Myslím že se dá ta bouda natáhnout jakoze nahoru, ale to taky nevypadá hezky. Hlavně je ten sporťák velkej, malej tam šel už v půl roce a nevypadalo to dobře, ztrácel se v něm.

lenbenn
autor
29. led 2016

Takze po druhe uz by jste se pro tento nerozhodla?

uglyduckling
29. led 2016

My ho máme a jsem spokojená. Korbička je opravdu velliká, takže nevidím důvod, proč dávat dítě už v půl roce do sporťáku. Náš malý má skoro 11 měsíců, měří 81cm a i se zimním fusakem ho do hluboké korbičky pořád "narvu". Velká výhoda je, že i v hluboké korbičce je polohovací podložka, takže i když už je dítě starší a nebaví ho pořád jen ležet, ale chce koukat ven, tak může být v hluboké korbě, která je na zimu určitě lepší (přece jen je v ní dítě krytější proti větru a musí v ní být i větší teplo). Takže u nás, když je větší vítr a chladněji, tak dáme hlubokou korbičku a když je hezky, nebo jdeme např. do obchodu, tak dáme sporťák. Nepřijde mi, že by tam něco nějak viselo. A ano, sporťák je trochu "větší", já bych teda spíš řekla robustnější, ale to jsou všechny sporťáky z kombinací. Asi záleží, čemu dáváte přednost. My chceme, aby sporťák měl velká nafukovací kola, se kterýma se dá vjet i do terénu, aniž bysme z dítěte vykodrcali duši a taky jsme chtěli, aby šel sporťák po i proti směru jízdy (např. když začne hodně foukat, tak ať to všechno nejde přímo na malého). Ještě koupíme nějaké polohovací golfky, které budeme mít do auta na krátké výlety do města atd. Máme teda verzi Jedo Fyn, tak nevím, jestli je tam nějaký velký rozdíl, ale já za sebe můžu říct, že jsem spokojená.

lenbenn
autor
29. led 2016

Jelikoz jsme letni dite, tak bych prave nejradeji vydrzela s korbickou do toho jara 🙂

melodygirl
29. led 2016

@lenbenn já měla Jedo fyn, s korbičkou spokojenost. Sporťák mě moc nevyhovoval. V zimě, když je dítě ve fusaku, nemůže při spánku připažit. Na to jak je celkově robustní, tak je úzký. A rok a půl dítě už se nevejde když sedí pod korbičku, když je normálně stažená. Když už polský kočárek, tak bych raději volila Dorjan. Jinak bych už kombinaci nekupovala, lepší je koupit sporťák zvlášť. Popřípadě nějakou dražší značku z druhé ruky

lenbenn
autor
29. led 2016

Uvazuji nad vice znackami. Mam pocit, jak kdybych snad uz videla vsechny kocarky, co existujou :D a proste si vybrat je opravdu boj. Krome funkcnosti a parametru, bych rada i pekny designove 😀

uglyduckling
29. led 2016

@lenbenn No, my máme malého narozeného 2.března a je to na svůj věk dlouhán a pořád se do té korbičky vejde, takže já myslím, že byste s letním miminkem neměli mít problém.

monishkam
29. led 2016

@lenbenn nee, u druhého bude vybírat hlavně podle sporťáku, ten se mi fakt nelíbil

lenbenn
autor
10. únor 2016

Dekuji za rady 🙂 samozrejme jsem narazila zase na jine, tak mam co delat 🙂

cajomilka
17. únor 2016

Tak já se taky přidám, i když mnohé zde už bylo napsáno (i v několika starších diskusích o Jedo) - my jsme si Jedo vybrali kvůli jeho velkým kolům, a hlavně kvůli velkému úložnému prostoru. Nemáme totiž auto, takže veškeré nákupy musí uvézt kočárek. To Jedo splňuje dokonale, větší koš jsem u žádného kočárku neviděla. Do terénu taky super, ale... je prostě opravdu hodně velký, takže do veřejné dopravy a výtahů se moc nehodí. Sporťák taky nic moc, přijde mi nepohodlný, madlo moc nízko... Nánožník jsme nepoužívali vůbec, nevejde se do něj fusak, přikoupila jsem si velký nánožník Emitex... Takže pro druhou dceru jsme si pořídili ultralehký a skladný Valco Snap a Jedo máme jen na větší nákupy; do terénu bereme nosítko. Příště bych brala Jedo jen hluboký a sporťák od jiné značky.