Kočárek Jedo FYN, jak jste spokojení?

krmv
3. únor 2016

jak jste spokojeni s timto kocarkem?

veronikajanova
3. únor 2016

Mám Jedo ale Bartatinu, dokonce dva. Je to skvělý kočárek a na podvozek Fyn jsem taky slyšela jen samou chválu.

krmv
autor
3. únor 2016

nemuzu nikde vycist zda v hluboke korbe jsou polohovatelna zada.myslim ze ma 80cm coz je super

veronikajanova
4. únor 2016

jsou

betulanana
8. únor 2016

Kočárek jedo fyn memo už mám doma. jen mě zaráží, že pod matračkou hluboké korby je jen takový nerovný plast s prohlubněmi okolo na krajích. miminko je sice lehké, ale i tak..nevadí ta nerovnost?? nebo mi tam něco zapomněli dát? ale to by už pak zase nebylo polohovatelné, kdyby se to mělo něčím přikrýt. jak to prosím vypadá pod vaší matrací?

marketaryzi
8. únor 2016

Máme to stejné (ale u bartatiny) 🙂 nesedící mimčo by se stejně zvedat nemělo a sedící dáte do sporťáku. Korba je super, mi spíš vadí právě sporťák. Malá je větší, a od roku a půl je jí malý... Madlo nad nožkama se nedá zvednout, pouze celé vyndat. A stříška je taky dost nízká. Od výšky cca 85 cm stříšku nesklopíte a dítě je v kočáře nacpané. Takže pokud vám uroste obřík, počítejte s koupí extra sporťáku. Jinak jsem s kočárem byla moc spokojená, nafukovací kola do terénu super. Na procházkách každý záviděl, že nedrncá. Jinak se prý tyhle kočárky velmi málo reklamují. Jen je dobré si rovnou koupit náhradní duši do kola, každý určitě někdy píchne 🙂

veronikajanova
8. únor 2016

Tak já jsem nepíchla nikdy 🙂 a to bydlíme na horách. co se týče té matrace v korbičce, dokupovala jsem jinou extra, ta co tam je je fakt slabá. A ve sportáku mi kluk spal do 2.5 roku, za mě fajn i sporťák, to madýlko je blbé ale nepoužívala jsem ho

marketaryzi
8. únor 2016

@veronikajanova no naše prďolka má ve 2 letech už 95 cm a 15 kg, takže se do sporťáku nevleze 😉 ale takových dětí asi moc není...

kommarova
8. únor 2016

Mám JedoFyn, už ho využívám šestým rokem, odvozila jsem dvě dcery, bez výměny kol a jakékoliv opravy. Jediný problém je výška boudy u sportovní verze. Ale jinak bych do něj šla klidně znovu 🙂

betulanana
9. únor 2016

Díky. mi šlo o to, že hned pod tou tenkou matrací není nějaká rovná deska ale jen ten plast, který má po okrajích prohlubně, takže ta plocha na které mimčo leží je nerovná. no snad to nevadí, ale přijde mi to divné.

veronikajanova
9. únor 2016

@marketaryzi Ty jo! můj syn má teď 3 roky a 13kg a 98 cm a