Prosím o Vaše zkušenosti, pozitiva, negativa, případné reklamace tohoto kočárku. Je to můj favorit. Děkuji.
já ho mám a jsem s ním velice spokojená. Je dost velký i na fusák, v hluboké korbě jsem vozila malou skoro do 1 roku a další rok využívala sporťák. Já doporučuji!
Já teda nemám, ale dneska jsem ho ohlížela v obchodě a byla jsem unešená. Je moc hezky propracovaný, velká korba i prostorná sedačka, taky velký košík a je odpružený. Dobře se s ním manévrovalo. A co mě teda ještě nadchlo, tak ta škála barev, ze které je možné vybrat. Patří mezi mé favority 😉
Kočárek máme už rok a zatím spokojenost 🙂 Nějaké mouchy se sice najdou, ale ty jsou i u podstatně dražších značek. Doporučuju 🙂
Já myslím, že ideální kočárek neexistuje hlavně proto, že máme každá jiný požadavky, ale já JEDO mám a nedám na něj dopustit 🙂 Jako pozitiva beru veliký koš, dlouhou rukojeť, materiál, velikost korby, snadnou ovladatelnost, i tašku má dobrou. Jako negativum beru váhu, ale ta je prostě asi nutná, když má člověk zálusk na bytelnej kočárek. Uvítala bych madlo u sporťáčku s kloubem a širší nánožník, ale jak čtu, je tady i maminka, které připadá velký, takže co člověk to názor a já mám takovýho klacka velikýho, tak možná proto 😵 Mám k němu už i jinej sporťáček, lehoučkej, ale pořád využívám i Jedo a jako první kočárek bych si ho pořídila zas, byla jsem moc spokojená a mouchy najde člověk všude 😉 Taky nabízím odpovědi na případný otázky 😉 Hezký vybírání!
ja jsem s kocarkem spokojena...hluboka korba bez chyby, sportak trosku horsi, ale svuj ucel splni
My máme tenhle i se stejným podvozkem. Korba je veliká, malá nám v něm vydržela až do 9.měsíce i s fusakem. Dobře se řídí manželovi, kterej má 190cm i mě (164cm), nastavitelná výška se fakt vyplatila. I v korbičce můžeš dát mimi do sedu, my jsme to využili, když malá byla protivka, trošku jsme zvedli, obložili dekou a byla spokojená. Dá se z ní sundat veškerej potah, takže taky výhoda.
Jak už jsem tady někde četla, u sporťáku je to horší. Teda jak pro koho, mě to nevadí a kočár miluju pořád.
Bouda je jenom jedna, takže když máš tmavou barvu a jezdíš přes léto, může změnit barvu. Sedák končí trochu zapasovanej ve stříšce. Ale zase je sedák polohovatelnej, i pod nožkama, dá se otočit po i proti směru, stříška se dá hodně stáhnout, takže nesvítí do očí a malá není žádnej drobek a místa má ještě dost.
Doufám, že se v tom vyznáš, psala jsem, co mě napadlo... 😀 kdyby něco, klidně napiš do IP
Máme ho už pro druhé dítko a jsem maximálně spokojená a šťastná, že jsme ho tenkrát vybrali.
Má velkou korbu, Linduška v ní byla skoro až do doby než začala chodit a přendali jsme na sporťák, ale ona byla prcek a hodná, že vydržela a stačilo jí jenom polohování v korbičce. Adámek je normálního průměrného vzrůstu a až do 8 měsíců byl v korbě ve fusaku. Polohování mu nějak nestačí, pořád si kleká a stoupá a dělá v tom proste vylomeniny, takže už jsme nasadili sporťák.
Velký plus je pro mě košík - fakt velkej, má udanou nosnost myslim 5kg, ale my v něm tahali i mnohem víc kg a za 3 roky používání se teda malinko natrhnul, ale neni to žádná hrůza, fakt vydrží hodně. Přístup je do něj dobrej.
Jak sporťák, tak korba jdou nandat po i proti směru jízdy, což beru jako velkou výhodu.
Myslim si, že poměr cena/výkon je vynikající. Kdejaké značkové a drahé kočárky nemají tolik předností a výhod, jako tento kočárek.
maminky, prosím, která ho máte doma, rozměry korbičky? bydlim v 5.patře bez výtahu a na první 2.měs. tam chci vložžnou tašku, abych v druhé ruce mohla vést staršího synka, děkuju
my ho máme. Dostala jsem na něj doporučení od mojí moc dobré kamarádky, která tento kočárek už má 4 roky a je s ním naprosto spokojená. A já taky. Nemůžu říct ani jediné mínus. Máme bílý a krásně se čistí, je super! Kdyby tě cokoliv zajímalo, písni IP. 😉