Ahoj holky, vybíráme sportovní kočárek a rozhoduji se mezi kočárkami jané a gesslein. Líbí se mi jané slalom pro, ale vadí mi na něm moc odkrytá boudička i slalom reverse - ale nevím, jestli zase není moc úzký. Z gessleinů se mi líbí gesslein vision s i gesslein f3. Máte někdo z těmito kočárky zkušenost? A jak jste s nim spokojení? Vadí vám něco? Ani jeden z nich není zrovna nejlevnější, tak bych chtěla vybrat dobře. Důležité pro mě je, aby se s kočárkem dobře jezdilo v terénu. A nevím, jestli trojkolky nejsou moc vratké.
Je tu diskuze přímo o Gessleinech, tak si tam počti. F3 špatná nebude, já mám F4 a taky se ten terén dá. Jinak se koukni na Baby jogger elite, to by byla asi jediná trojkolka, kterou bych sí vůbec koupila. Má spoustu vychytávek.
Ahoj, taky mám Jané slalom pro 2011 v trojkombinaci, se vším jsem moc spokojená. Jezdíme osm měsíců a nenašla jsem chybu! Jsem moc spokojená a malá taky. Zvládne terén i město, navíc se otočím na místě v autobuse či obchodě, řídí se snadno jednou rukou a to máme třicetikg psa a fakt super. Je lehký, snadno se s ním manipuluje při dávání do auta, hluboká korba je dost prostorná, vajíčko (autosedačka) je parádní, sport. nemá chybu 😀
Ahoj, mám Jane Slalom Pro 2011 trojkombinaci a jiný bych nechtěla. Jezdím s ním víc než rok a paráda. Korbička byla dlouhá, takže se do ní dcera dlouho vešla, i když byla velká a měla dlouhé nohy. A v terénu taky super. Vylezli jsme s ním např. na Radhošť, jezdíme neustále někde v lese apod. A hlavně kočár pořád drží, je nerozviklaný, nikde nic neklokotá, pořád jak nový. Myslím, že to byly dobře investované peníze. Gesslein neznám....