Ahoj holky, prosím, máte některá zkušenosti s kočárkem Jané Muum Formula Koos Micro ? Uvažujeme o jeho koupi, ale zatím se mi nepoštěstilo vidět ho naživo a "osahat" si ho 🙂 Zajímá mě hlavně, jak těžká je konstrukce (ideálně bychom nějakou lehčí, často cestujeme autem) a taky jestli netušíte, zdali je možné na něj přišpendlit přídavné stupátko pro sourozence. Moc díky za jakékoli postřehy 🙂
@estavella Děkuju moc za názor 🙂 Netuším, jak moc je odpružený, nerada bych, aby mi v něm dítko nadskakovalo 🙂 Určitě nehledám kočárek do terénu a do polí, budeme jezdit výhradně ve městě, ale jak píšeš, i ty městské kostky dokážou pěkně drandit. Včera jsem shodou okolností našla jeden takový kočárek na bazárku a příští týden se na něj jdu podívat, tak se na to schválně zaměřím 🙂 Moc díky !
Ahoj, ja mela jen sportak a do mesta super, byl uzasne lehkej a skladnej, ale prodali jsme ho, ditko v nem bylo hrozne ukodrcany, celej se tak jako viklal, ale to bylo tim jak byl lehkej no... Ale pokud ho nechces do terenu tak byl super, u nas nezvladal ani rozbite chodníky. Ale skladnost na jednicku. Puvodne jsem k nemu chtěla i korbicku ale kvuli tem penovym drncacim koleckum jsme ho prodali...