Kočárek Jané Crosswalk, máte zkušenost?

makovapanenka12
1. únor 2018

Máte prosím zkušenosti s kočárkem Jané Crosswalk /zvažujeme kombinaci s korbou Micro/.
Potřebuju hlavně, aby byl skladný do auta a zvládnul terén.
Díky! L.

lueur
2. únor 2018

Dobry den, osobni zkusenost nemam, ale kdyz jsem se pidila, na dost mistech nas zrazovali, ze nejsou prilis kvalitni. Kamaradka mela na prvbi ditko a pak musela menit, po jednom byt pry cely rozhrkany. Ale je to asi vec nazoru.

lucyp13
3. únor 2018

Zkuste najít v diskuzich,uz se o něm dost psalo,je na fb i stránka kočárky jane,kvalitní rozhodne je,skladny,my mame jeden z prvních a nechávám i ted na druhé

martulka6188
3. únor 2018

Pouzivame pres 7 mesicu, z toho cca 3 mesice sportak. Ja jsem teda spokojena, splnil to, co jsem od nej ocekavala. Do auta se sklada super (jezdím hodne, kratsi i delsi cesty) a co se tyce terenu, tak prevazne nezpevnene cesty. Zrovna vcera rozbahnena trava a v pohode. Akorat jednou, kdyz jsem poradne zmokla, musel manzel promazat kolecko, zustalo tam vlhko a nechtelo se mu otacet. Ja naopak cetla spis chvalu, nez jsme ho porizovali. Jen jeden tip - jestli hodne jezdite autem, tak se na podvozek da pricvaknout i vajicko Concord, ktere je mnohem bezpecnejsi nez jejich Jane.

lucyp13
3. únor 2018

Jeste doplním ze jsem v kočárku vozidla i 2letou dceru a byl krasne ovladatelný a stabilní,ovládán ji jednou rukou a v druhé klidne deštník a pohoda,na cestování je ideální korba mikro a vajíčko concord,to je lepší než Jane a jde maca kmitu bez adaptérů

lenbenn
8. únor 2018

Kocar jsem vybírala poctivě sedm měsíců a rozhodla jsem se pro Jane Crosswalk s korbou micro. Ja byla spokojena max. Trojkombinaci jsem prodala a pak pořídila samotný sportak. Nejlepší koupit přímo v Handy. Mate zajištěny i servis.