Máte prosím zkušenosti s kočárkem Jané Crosswalk /zvažujeme kombinaci s korbou Micro/.
Potřebuju hlavně, aby byl skladný do auta a zvládnul terén.
Díky! L.
Zkuste najít v diskuzich,uz se o něm dost psalo,je na fb i stránka kočárky jane,kvalitní rozhodne je,skladny,my mame jeden z prvních a nechávám i ted na druhé
Pouzivame pres 7 mesicu, z toho cca 3 mesice sportak. Ja jsem teda spokojena, splnil to, co jsem od nej ocekavala. Do auta se sklada super (jezdím hodne, kratsi i delsi cesty) a co se tyce terenu, tak prevazne nezpevnene cesty. Zrovna vcera rozbahnena trava a v pohode. Akorat jednou, kdyz jsem poradne zmokla, musel manzel promazat kolecko, zustalo tam vlhko a nechtelo se mu otacet. Ja naopak cetla spis chvalu, nez jsme ho porizovali. Jen jeden tip - jestli hodne jezdite autem, tak se na podvozek da pricvaknout i vajicko Concord, ktere je mnohem bezpecnejsi nez jejich Jane.
Jeste doplním ze jsem v kočárku vozidla i 2letou dceru a byl krasne ovladatelný a stabilní,ovládán ji jednou rukou a v druhé klidne deštník a pohoda,na cestování je ideální korba mikro a vajíčko concord,to je lepší než Jane a jde maca kmitu bez adaptérů
Kocar jsem vybírala poctivě sedm měsíců a rozhodla jsem se pro Jane Crosswalk s korbou micro. Ja byla spokojena max. Trojkombinaci jsem prodala a pak pořídila samotný sportak. Nejlepší koupit přímo v Handy. Mate zajištěny i servis.
Dobry den, osobni zkusenost nemam, ale kdyz jsem se pidila, na dost mistech nas zrazovali, ze nejsou prilis kvalitni. Kamaradka mela na prvbi ditko a pak musela menit, po jednom byt pry cely rozhrkany. Ale je to asi vec nazoru.