Ahoj všem ráda bych znala názor všech, kteří mají tyto kočárky. Nemůžu se rozhodnout. Děkuji
@blondynaaa dekuji za info. Dá se s ním houpat? Kvuli uspavani 🙂
Za nás baby design, akorát jsme meli dotty. Bydlíme ve městě, ale úplně s přehledem zvládne i teren, ty kola jsou fakt super. Houpe asi tak nejak normalne, neumím to moc posoudit, protoze dcera to vubec nevyžadovala :D akorát ted po roce jsme ho vymenili, zacali jsme dost jezdit autem na rehabilitace a stvalo me to skladani do auta a z auta, nezda se to ale díky te kvalitní konstrukci je docela těžký. Takže jsme koupili sportak valco snap a taky super 🙂 suma sumárum baby design hluboky kočár i sportak jsou super do terenu, ale sportak valco je zase mnohem lehčí. Kazdej ma proste neco 🙂
@barborakrt dá se sním houpat bez problémů, máme přesně tento a péra jsou tam opravdu kvalitní a můžu říct že po 2 letech opravdu těžkého zapřahu jsem neslyšela ani skřípnutí 🙂 Což třeba u bugaboo říct nemůžu :/
@barborakrt mám Baby Desing Lupo Comfort, bydlím v horách a nikdy jsem neměla problém s jakýmkoliv terénem ! Za mě super kočár😉 krásně houpe což naše malá vyžaduje pokud má v kočáře spát. Konstrukce mi přijde váhově adekvátní. Jinak spokojenost jak s hlubokou korbou tak i se sportovní ta je dost prostorná. Škoda, že už tento kočárek nepotřebuji a tím je i na prodej 😉
také se připojuji...….chtěla jsem pouze hluboký, klasiku čtyřkolový, houpavý, ale nakonec po různých doporučení a nemožnosti koupit pouze hluboký se rozhoduji také právě pro Baby design, ale Dotty...doporučení i recenze se zdají opravdu super. Není to za mě teda úplně vzhledově úchvatný kočárek, jednoduchý, nijak nezajímavé barvy, design, atd., ale rozhodující je pro mne funkčnost v terénu (vesnice) a právě recenze maminek……. budu spoléhat na sehnání hezkého bazarového v pěkném stavu, ideálně z loňské kolekce, letošní zatím není nikde k mání 🙂...
My meli Baby design dotty 2016 a mame ho schovaný i na druhe dítě. Je super, hezký tvar boudy i sporťáku. Jezdí se s nim dobře ve městě i v terénu. Jezdily jsme 4 kamarádky na procházky a tenhle kočár byl ze všech nejlepší (stříška skvěle stínila, nikdy jsem nepotřebovala mít ověšený kočár hnusnou plenou, atd.)
Také máme Baby design Lupo, skvěle se ovládá (a to jsem vyzkoušela hodně kočárů), přijde mi takový logicky uspořádaný a sestavený, prostorná korba i sporťák i dole košík. Houpat jde krásně. Jediná nevýhoda je potom váha u sporťáku, ale to potom člověk může přejít na golfky, pokud potřebuje. Já sporťák naštěstí nikam netahám do výšin typu autobusy/tramvaje/schody, takže ho preferuji před našimi golfkami (no, Valco Snap 4), které jsou jen na cesty. Jezdí o dost lépe než ty golfky a váha mi tolik nevadí.
@luca0302 ten Dotty nevypada taky spatne, ja na vzhled kocarku nijak extra nebaziruji, chci jen aby nebyl cerny. Jinak u me vitezi funkcnost 🙂
@barborakrt Ahoj, mám Baby design Husky po 1. dítěti a plánuji ho využít i pro druhé. A byla jsem s kočárkem moc spokojená. Jediné co, tak u sportovní verze se mi vysisovala hodně barva, ale na funkčnost to nemělo vliv. Opravdu se krásně a lehce ovládá, v pohodě člověk zvládá jízdu jednou rukou. Houpe, řekla bych, tak akorát. Kuproti jiným kočárkům není tak tvrdý, je celkem dobře odpruženy. Bydlíme na vesnici, takže jsme jezdili i po lesních cestách, louce a vše zvládnul v pohodě. Ta hluboká korba není nikterak extra velká, ale řekla bych průměr na trhu. Kolečka jdou jednoduse vyndat, umýt, oplachnout a zase během vteriny nasadit. To mi přišlo super, pro údržbu. Jedine minus je v tom, že je těžší, ale při jízdě to není vůbec znát. Ale při tom skládání a vykládání z auta ano. Proto spousta maminek volí pak lehčí sportovní kočárek.
Žádným z těchto neuděláš chybu, jsou funkční a dobře odpružené, ale pokud chceš, aby i houpal, tak tam bych doporučila Baby design Dotty.
@barborakrt tak jsem zklamaná🙄...Baby design Dotty přestali vyrábět, letos již nebude...následovníkem je Baby design Bueno…..nicméně stojí mnohem více a nemá nafukovací kolečka a zdají se mi i mnohem menší...a kdo ví, jak je to se zachováním odpružení 😢 nicméně vzhledově je moc hezký..... takže budeme muset sehnat loňský model jedině.
@barborakrt
Za nás Baby Desing, zkusila jsem jich několik ale tonhle ja naše srdcovka. Já jsem malá přítel velkej a oboum nám vyhovoval. Je skladný a navíc co je pro mě důležité i lehký. Zvládáme jezdit v Praze v MHD ale projel s námi celou Šumavu a nikdy nezklamal takže jestli bude druhé mimi chci ho zas, za nás jasná volba 🙂 Kinderkraft byl na nás strašně tvrdý Ikdyž jsem měla možnost zkusit jet sporťák tak nevím 🙂