Kočárek. Jaký pořizujete?

9. črc 2021

Ahoj holky, jaký kočárek pořizujete pro mimco? 🙂

pe_tu_ss_ka
9. črc 2021

Na první jsme pořídili cybex priam, a teď bude i na druhé.

nagojka
9. črc 2021

Cekame prvni miminko a porizujeme retro kocarek od polske znacky Margaret...

jirovapa
9. črc 2021

U prvního jsem zkusila Tako Acoustic - už nikdy, Neonato Puro Urban - byla jsme spokojená, ale nebylo to top, Joolz Hub - paráda, velká spokojenost, X-lander Run - do terénu paráda. Druhá dcera měla kočárek Nuna Demi Grow - jako dvojkočárek super, jako jednokočárek těžší na manipulaci, teď mám TFK Dot 2 - za mě super golfový kočárek.

jako_mala_holka
9. črc 2021

Máme Roan bass soft a jsem spokojená, nějaké detaily by se našly (menší košík třeba), ale obecně je moc fajn, klidně bych ho doporučila, vybírali jsme i podle velikosti hluboké korby a to je parada, vydržela fakt dlouho... Sporťák mi přijde taky fajn, na to, jak mě každý strašil, tak nám vyhovuje a jiný zatím neplánujeme pořizovat

anetka9
9. črc 2021

Bugaboo-nejlepsi kocar!🙂

mamikry
10. črc 2021
zelenaesmolda
10. črc 2021

@nagojka polaka nikdy

nagojka
10. črc 2021

@zelenaesmolda asi vec nazoru...poridili jsme ho na doporuceni znamych,ozkousela sem si ho a za me treba super..mam tyhle velke kocary rada🙂tak uvidime,je mozne ze za par tydnu-mesicu budu treba litovat...to nikdo nevi..ale momentalne jsem spokojena🙂ja bych si treba nikdy neporidila nakej malej kocarek s malyma prednima koleckama a jeste ke vsemu kdyz se otaci...kazdemu holt vyhovuje neco jineho🙂

me_druhe_ja
10. črc 2021

Já jsem na terénní kočárky. Poprvé jsem měla Chicco active3 a super. Hlavně sporťák byl úžasnej, do terénu. Jen zabíral moc místa v autě. Hrozně mě mrzelo, že musel pryč. Ted mam dvojkočár Mountain Buggy a taky super. Jen úzký sedadla, ale to je dan dvojkočáru. Pak mám dva malý sporťáky, když nejsou dětí dohromady, jeden no name a druhej KinderKraft Grande a taky spokojenost. Ale to je jen do města.

ellyem
10. črc 2021

Máme Lionelo Mari 🙂

sylvka
10. črc 2021
lachtanice86
10. črc 2021

Joie , korba ramble xl a sporťák mytrax

zelenaesmolda
10. črc 2021

@nagojka ja bych zase nikdy nesla do neotacecich kol,nadzvedavat ho pri kazde zatacce je dost drina.I na kocarku pro panenky mame aretovaci kolecka

kkjanicka
10. črc 2021

Mame cavoe axo lagoon

purplerain
11. črc 2021

Na ježdění po vsi a do terénu Baby Jogger City Elite, v autě mám do města Baby Jogger City Mini 4. Tu trojkolku miluju, to se přiznám bez mučení 😀 a to jsem o trojkolce původně nechtěla slyšet.

kris_kubko
12. črc 2021

Hlavně ne Easygo, za to se tluču do hlavy, děsnej vergl! 🤦‍♀️

sarrita
12. črc 2021

Měla jsem Roan Bass soft a naprostá spokojenost. Má velkou hlubokou korbu, tak v zimě nebyl problém s fusakem a sporťák taky super - velký, polohování až do úplného lehu. Jediná nevýhoda špatně přístupný a malý úložný prostor pod kočárkem, ale nic co by se nedalo zvládnout.

ninolleta
14. črc 2021

Vyzkousela jsem jich několik, ale nej bylo Bugaboo Fox a trojkolka od TFK.