Ahoj holky, jaký kočárek pořizujete pro mimco? 🙂
Cekame prvni miminko a porizujeme retro kocarek od polske znacky Margaret...
U prvního jsem zkusila Tako Acoustic - už nikdy, Neonato Puro Urban - byla jsme spokojená, ale nebylo to top, Joolz Hub - paráda, velká spokojenost, X-lander Run - do terénu paráda. Druhá dcera měla kočárek Nuna Demi Grow - jako dvojkočárek super, jako jednokočárek těžší na manipulaci, teď mám TFK Dot 2 - za mě super golfový kočárek.
Máme Roan bass soft a jsem spokojená, nějaké detaily by se našly (menší košík třeba), ale obecně je moc fajn, klidně bych ho doporučila, vybírali jsme i podle velikosti hluboké korby a to je parada, vydržela fakt dlouho... Sporťák mi přijde taky fajn, na to, jak mě každý strašil, tak nám vyhovuje a jiný zatím neplánujeme pořizovat
Bugaboo-nejlepsi kocar!🙂
@nagojka polaka nikdy
@zelenaesmolda asi vec nazoru...poridili jsme ho na doporuceni znamych,ozkousela sem si ho a za me treba super..mam tyhle velke kocary rada🙂tak uvidime,je mozne ze za par tydnu-mesicu budu treba litovat...to nikdo nevi..ale momentalne jsem spokojena🙂ja bych si treba nikdy neporidila nakej malej kocarek s malyma prednima koleckama a jeste ke vsemu kdyz se otaci...kazdemu holt vyhovuje neco jineho🙂
Já jsem na terénní kočárky. Poprvé jsem měla Chicco active3 a super. Hlavně sporťák byl úžasnej, do terénu. Jen zabíral moc místa v autě. Hrozně mě mrzelo, že musel pryč. Ted mam dvojkočár Mountain Buggy a taky super. Jen úzký sedadla, ale to je dan dvojkočáru. Pak mám dva malý sporťáky, když nejsou dětí dohromady, jeden no name a druhej KinderKraft Grande a taky spokojenost. Ale to je jen do města.
Máme Lionelo Mari 🙂
Joie , korba ramble xl a sporťák mytrax
@nagojka ja bych zase nikdy nesla do neotacecich kol,nadzvedavat ho pri kazde zatacce je dost drina.I na kocarku pro panenky mame aretovaci kolecka
Na ježdění po vsi a do terénu Baby Jogger City Elite, v autě mám do města Baby Jogger City Mini 4. Tu trojkolku miluju, to se přiznám bez mučení 😀 a to jsem o trojkolce původně nechtěla slyšet.
Hlavně ne Easygo, za to se tluču do hlavy, děsnej vergl! 🤦♀️
Měla jsem Roan Bass soft a naprostá spokojenost. Má velkou hlubokou korbu, tak v zimě nebyl problém s fusakem a sporťák taky super - velký, polohování až do úplného lehu. Jediná nevýhoda špatně přístupný a malý úložný prostor pod kočárkem, ale nic co by se nedalo zvládnout.
Vyzkousela jsem jich několik, ale nej bylo Bugaboo Fox a trojkolka od TFK.
Na první jsme pořídili cybex priam, a teď bude i na druhé.