Kočárek. Jakou dvojkombinaci do terénu?

lidija1234
26. kvě 2021

Ahoj holky doporučíte mi kočárek? Stačí mě dvojkombinace a aby byl vhodný do terénu a nebyl cítit každý kamínek. Já vůbec nevím podle čeho mám vybírat 🙈

hanulkaha
26. kvě 2021

@lidija1234 z moji zkusenosti je lepsi vzit treba jen hluboky kocarek v peknem stavu z bazaru, mimco je v nem stejne jen par mesicu, a potom se podivat po kvalitnim sportovnim kocarku 😉
U prvniho syna jsme kupovali dvojkombinaci Adamex Barletta, pekny bytelny kocarek s velkou korbou, syn byl dlouhan a vesel se do ni dlouho ☺️ Sportovni nadstavba uz byla horsi. Nejenze synkovi uz ve 14 mesicich couhaly nohy ven, kdyz v kocarku lezel, ale hlavne byl kocar strašně těžký 😔
Kdyz se narodil druhy syn, z kocarku jsme vyuzili jen hlubokou korbicku a kdyz z ni odrostl, koupila jsem si sporťák Britax a to byl Pan kočár 👍
Takze za me opravdu lepsi investovat do kvalitniho sportaku a hluboky vzit klidne z druhé ruky 😉

areh
26. kvě 2021

@lidija1234 mám stejný názor jako @hanulkaha. Měla jsem dvojkombinaci a stejně jsem si kupovala sporťák zvlášť a rozhodně nelituju!

garpova
26. kvě 2021

Stejně jako maminky nade mnou, raději hluboký i z druhé ruky a zaměřit se na sporťák. Taky jsem nejdříve chtěla kombinaci, ale podle diskuzí, kde si maminky stěžovaly, že se jim dítě zakrátko nevejde do sporťáku, tak jsem ji zavrhla. Jinak dcera jezdí cca od 8 měsíce ve sporťáku TFK Mono Air a spokojený jsme obě.

amazonkajanik
26. kvě 2021

@lidija1234 já měla pravý opak,než holky. Podedeny mutsy urban rider, korba brzy malá (syn červnový a nevešel se pak s fusakem), ale sporťák v pohodě. Synovi budou 2roky a přesto že je celkem dlouhý, stále nedosáhne na opěrku nohou a ještě k tomu má možnost prodloužit opěradlo. Ale jako teréňák výborný ...

lidija1234
autor
26. kvě 2021

super holky moc děkuji za zkušenosti a rady 🙂

michaela666
26. kvě 2021

Nechala jsem si poradit a hluboký kočár mám z druhé ruky. Na bazarech se dají sehnat v perfektním stavu za pár korun. Používáme ho 4 měsíce a jelikož je malá zvyklá spát s rukama za hlavou počítám, že bude muset do sporťáku během léta.

littleice
26. kvě 2021

@lidija1234 také doporučuji korbu třeba z druhé ruky a pak sporťák extra. On je i skladnejsi třeba do auta to bodne 🙂 ono si můžeš nějaký kombinovaný vytipovat a vsadím se že se něco prodává i na bazaru 🙂

purplerain
26. kvě 2021

Koupila bych si kvalitní sporťák podle požadavků, které na něj mám a k němu si dokoupila korbu z druhé ruky. Nebo klidně celou kvalitní dvojkombinaci z druhé ruky. Ale rozhodně bych vždycky vybírala podle sporťáku. Korba je stejně jen na pár měsíců.

ninolleta
27. kvě 2021

Dvojkombinaci klidně mít můžete, ale záleží jakou značku si vyberete. Super je TFK, Baby jogger city elite, Gesslein, Yasywalker harvey2, Bugaboo fox, Joolz day. Pokud chcete do terénu, jak píšete, tak tam si vedou nejlépe trojkolky, tedy výše zmiňovaná značka TFK nebo Baby jogger a ty můžete mít jako dvojkombinaci, protože jsou opravdu bezvadný a ještě se i pak dobře prodají.

ninolleta
27. kvě 2021

Jo a ještě Emmaljunga jsou kvalitní kočárky co zvládnou i terén.