Kočárek Invictus, máte zkušenost?

lueur
12. led 2018

Ahoj všichni. Vybíráme kočárek pro našeho mrňouska a objevili jsme značku Invictus. Měla by to být novinka z podzimu 2017 a ještě nikde nejsou žádné recenze. Kočárek ale vypadá moc dobře, má spoustu vychytávek, není těžký,má velká gelová kola, velkou korbu, v základní výbavě je komplet vybavení k dvojkombinaci (i taška a nánožník) atd. Nemáte někdo jakoukoli zkušenost nebo postřeh k tomuto kočárku? posílám odkaz a děkuji všem
https://www.maxim-kocarky.cz/kombinovany-kocare...

eliskaxox
12. led 2018

@lueur Nevím co chceš slyšet, typický polák. Korba relativně super, sportak je těžký malý a tak do 16m dítěte, pak budeš měnit určitě kočár za jiný.

lueur
autor
12. led 2018

Ráda bych slyšela zkušenosti. Na velikost jsem koukala a sporťák rozhodně malý nevypadal. Je v něm ještě podložka a ta jde oddělat, takže se celý prostor zvětší. Nevím, co myslíš tím, typický polák, i když jsem to původně nechtěla, tenhle kočárek mi připadá zajímavý a znám i dost lidí, kteří jsou s polskými kočárky tak spokojení, že by neměnili.

almovka
26. dub 2018

Ahoj, ja mam Invictus. Zamilovala jsem se do nej na prvni pohled a nebylo co resit. Je hrozne lehky, snadno ovladatelny. Dobre se sklada. Opravdu dlouha korbicka. Kosik pod kocarkem ke opravdu velky a prakticky. Taska je suprova. Zkratka same plus. Kdybych mela najit minusy tak boudicka asi dvakrat cvakne kdyz ji vracim do puvodni polohy. Miminko, ktere vic reaguje na zvuky by to mohlo probudit. A pak snad jen kdyby si chtela jezdit s kocarkem nekde v terenu...v lese, polni cesty....atd tak na to moc neni. Tim jak je lehky tak mi prijde ze dost nadskakuje a miminko s nim. Ale za me super 😉

luciferek9
24. čer 2018

My si ho včera objednali, den predtim jsem si ho nasla na netu a bylo jasno, mame novinku invictus v- plus 2018. Kazdej bude neco hanit, ale ja uz se na nej tesim a budu doufat, ze to byla spravna volba. Puvodne jsme chteli cybex nebo britax ale furt me vadilo ze jsou maly na dylku a cekame mimi na zimu a potrebuju co nejvic mista aby se dite veslo co nejdele do hlubokeho.

mahinka
3. črc 2018

Ahoj holky, taky zvažuji koupi kočárku Invictus, můžu poprosit ještě o recenze kdo ho má, na internetu téměř nic není, děkuji moc a pěkný den 🙂