Mate nekde zkusenost s kocarkem I coo pii ? Diky
my máme koupený I'Coo Peak Air právě kvůli velkým kolům 🙂 Přijde mi, že oba modely jsou stejné a liší se právě jen podvozkem. Manžel vybíral kvůli konstrukci podvozku... Až přijde čas na golfky, tak vybral I'Coo Pluto
Taky jsme ho měli a byla jsem maximálně spokojená. Je to dva měsíce, co jsme ho prodali a dělá radost dál.
Opravdu ho nikdo nemá, korba je dost prostorná, není těžký a nebyl s ním jediný problém 🙂
aaa: ráda bych se zeptala, jestli když jste kočárek prodávala, měl na hliníkových částech nějaké odřeniny? Mně se totiž už po krátkém používání odřela ta hliníková část při vysouvání/zasouvání rukojeti. Pokud se Vám to také stalo, šel ten hliník nějak vyleštit? Kočárek bych také ráda prodala, ale tot je jediná věc, která se takto "poškodila". Děkuji
aaa: děkuji a ta kolečka mám samozřejmě také hodně opotřebovaná, jsou v nich takové dírky od kamínků, při prodeji to nebyl problém? Protože jinak opravdu kočárek 100% funguje
Dekuju za odpovedi, kocarek mam zaplaceny a tento tyden jej ocekavam, akorat teda trojkombinaci vcetne autosedacky, ktera jak tady ctu je hodne mala, tak uvidime ... 🙂
já jsem velice spokojená, neměnila bych, více zmiňuji v příspěvku z 11.6.2014. Ještě připojím další výhodu - není třeba kupovat golfky, je totiž skladný, lehký a určitě pohodlnější a prostornější než golfky. Jediná věc- má částečně hliníkovou konstrukci, v lesku, což znamená, že jsou vidět odřeninky od běžného používání, ale to je vlastnost hliníku.
@vilavila Našla jsem dotaz až teď, omlouvám se za pozdní odpověď, nevím, jestli ještě aktuální 🙂 Při prodeji to problém nebyl, upozornila jsem na to. Zkoušela jsem to dokonce reklamovat, ale bylo mi řečeno, že to prostě u tohoto typu koleček je běžné a že mi to jako reklamaci neuznají, nabídli mi objednání nových kol, ale to jsem odmítla.
@elisa1306 Nám autosedačka vydržela do cca roku a něco a to syn nebyl zrovna drobeček 🙂
@zazana81 Ahojky kočárek jsem kupovala na mmb spokojena jsem, ale trápí me momentálně kolečka do sněhu určitě ne ani do terénu ne, je vhodny na klasické ježdění po městě a shopping centrech.korba je fakt velká a pohodlná , autosedačka ma krátkou stříškou nechrání mimco, návlek na korbe je moc otevřeny ... Jinak je pevný , odpružení jede se s nim moc dobre. Ja momentálně budu dávat celou trojkombinaci do bazaru .... Kdyby jste mela zájem korba a sedačka je jako nova sportak za me nepouzity, paní mela 4 kočárky a tento používala jen jedno léto , jestli chcete pošlu Vám par fotek . Posílám dal z důvodu , ze chci začít jezdit na in-line tak kupuju tříkolku. Diky
Ahoj,chtela jsem se zeptat,jestli ma/mela nektera z vas diskutujicich barevnou variantu Natural rock? Potrebovala bych vedet,jestli je ta kombinace sedo-bezova nebo spis sedo-ruzova? Z fotek na netu to nejak nemuzu poradne rozeznat. Diky 🙂
@elisa1306 Prodala by jste jen autosedačku? 🙂 Mám dvojkombinaci ale bez autosedačky.
@barca_lakoma Autosedačku i´coo mám na prodej v černé barvě. I s adaptéry a červenou novorozeneckou vložkou.
@aaa A jaká by byla cena i s adaptérem? Nebo celkově se vším všudy? 🙂
@barca_lakoma Pokud byste si pro to přijeli, tak komplet 3000. Neumím si představit, jak bych to posílala poštou 😅
@aaa To je pro nás dost 🙂 skusím kouknout ještě po jiných. Děkuji.
@barca_lakoma autosedacku uz nemam
Prodávám kočárek I'coo pii
Mám kočárek I´coo pii, kupovaný na podzim 2012, od 03/2013 používám, nyní už sportovní korbu a jsem velice spokojená. Je krásný, elegantní, kvalitní (Němci), lehký a hlavně nikdo ho nemá🙂 V Brně jsem viděla jen několik I´Coo Peak Air, který má kola jak od traktoru.
Jen jsem nekoupila I´coo autosedačku, ale raději Cybex Aton+adaptéry, protože v testech vycházela jako nejkvalitnější.
Takže doporučuji.