Ahoj, jaký máte zkušenosti s tímto kočárkem, potřebuji hlavně kočárek do terénu a pro sport, doporučily byste mi ho? Jak prostorný je sporťák, díky ...
Ahoj, včera jsem tento kočárek viděla a vyzkoušela poprvé v obchodě a jak píšeš, hodně mě oslovil.
@aalleenn Já také uvažuji o I´coo, i když chci tu verzi Pii - není tolik do terénu, ale korba a sporťák je myslím stejný. A nikdo nic moc neví, moc jich asi nejezdí. Asi se na něj pojedeme podívat do Prahy, nikde jinde snad ani sehnat nejde :o(( a přes internet jen tak ho kupovat nechci.
Priserne tezky kocarek, mela jsem pujceny od kamaradky, do auta jsem ho temer nezvedla. Oproti Wandereru, ktery mam ted, mi prisel jako tank.
Ahoj, mám kočárek i coo peak 4 air, odvozila jsem v něm syna, v létě bude doufám vozit další miminko. Byla jsem s ním moc spokojená. Je těžký, ale díky tomu i velmi stabilní, díky natáčecí nápravě dobře ovladatelný. Má velká nafukovací kola, takže jezdí opravdu dobře. Sporťák je prostorný a moc příjemný, dávala jsem do něj půlroční dítě - nevešel se mi s fusakem do korby🙂 ale nebyl v tom problém, dá se napolohovat úplně do lehu. Asi bych ho nedoporučila lidem, kteří musí často jezdit autem a nedisponují zrovna velkým vozem a silou, o hromadné dopravě např v praze nemluvě, ale ani těm, kteří bydlí v paneláku a musí ho vozit v nějakém malém výtahu. když jsem jela ke kamarádce, bylo to ve výtahu opravdu na milimetry a kdybych byla já o něco větší a širší tak jsme se nevešli... my bydlíme v domě, zajížděla jsem rovnou do garáže, auto máme velké a sama jsem moc nikam nejezdila, takže u nás nebyl problém... V terénu i ve městě byl kočár super! a navíc je opravdu krásný a kvalitně zpracovaný! jinak na porovnání - mám 166cm a okolo 54kg, nejsem žádná vazba a ten kočár jsem zvládala dobře! rozložený jsem ho do auta hodila taky, ale jak už jsem psala, kdybych musela jezdit často, nebylo by to ideální... na sport jsem ho nezkoušela tak nevím..
@macula naprostý souhlas se vším. Já v něm vozím druhé dítě a jiný kočárek bych nechtěla. Jediná nevýhoda je to, že je těžší. Ale pokud jej nenakládáš X krát denně do auta či autobusu, tak to ničemu nevadí. Do města, na sport i do terénu (dovolená na horách v létě i v zimě), in-line apod. prostě kamkoli. Za sebe určitě doporučuju! 😉
🙂