Prosím Vás maminky máte nějaká zkušenost s tímto kočárkem?Moc se mi líbí.Věděli by jste rozměr hluboké korbičky a jestli má polohovatelnou vložku?Nikde na netu rozměr nemůžu najít uvadějí jenom rozměr sporťáku.Díky
Připojuji se k ptjj s dotazem na tento kočárek, uvažujeme o něm pro druhé děcko, které plánujeme. Kočárek se mi moc líbí, tak bych chtěla vědět jak jste s ním spokojené, jestli má nějaká negativa (asi určitě, žádný kočár není dokonalý)... Ještě jsme uvažovali o Gesslein F6, ale Icoo se mi líbí víc. Díky za rady...
Tak nase recenze peak air emoticon Do mesta i do terenu super kocarek. Jediny kdy bych po nem nesahla je kdybych mela jezdit MHD casteji a nebo pokud bych bydlela v panelaku, staci obcas ty sileny najezdy na to je fakt tezsi, ale v pohode se to da. Jinak jsme s nim maximalne spokojeni, brazdim s nim v bahnech a zaroven i ve meste. Vaha ano je vyssi, ale merim 161 cm, vazim 50 kilo takze nejsem zrovna silak a v pohode ho zvedam do SUV nahoru, sklada se fakt jednoduse. Do kopce s nim nemam problemy.
Jeste dodam, ze mame 2 bigliky a 2 jezevce, at skacou jak chteji tak kocar se ani nehne emoticon
Taky se přidávám s pozitivním doporučením. S kočárkem jezdím půl roku a naprostá spokojenost, zvládá i těžší terén, sníh apod. Skládání mi přijde bez problémů a váha taky, ale pravda je, že kromě auta ho nikam nezvedám.
kočárky jsem prodávala 10 let a tento jsem si vybrala bydlím v hrozném terénu a kočárek je naprosto úžasný. 😉
Dobrý den, otevírám znovu diskusi. Líbí se nám tenhle kočárek, můžete napsat své zkušenosti, pokud máte? Zatím jsem slyšela jen samou chválu, až na tu hmotnost. Jak se s ním jezdí např. do kopce? Není na to moc těžký? A jak se skládá do auta? Uzvednete ho v pohodě? Dostala jsem ještě tip na ABC Design Viper 4S, naživo jsem neviděla ještě pořádně ani jeden. Který je podle vás lepší? Díky moc předem za všechny odpovědi.