Zdravím všechny maminky a budoucí maminky, vybírám kočárek, což o to, výběr je široký, ale potřebuji vybrat takový, který zvládá jízdu terénem ( louka, lesní cesta, kde předpokládám, že budu trávit největší část vyjížděk), aniž by se po pár vycházkách rozpadl nebo já měla namožený ruce ..... máte tip, díky ...
@aalleenn Dobrý den, já mám stejný požadavek, bydlíme na vesnici, kde jsou hluboké lesy, takže taky budu drandit po lesních cestách🙂 nám se líbí peg perego gt3, je to trojkolka italské výroby, zdála se nám z výběru těch spousty kočárků nejvhodnější, hlavně má velká nafukovací kola a ruční brzdu, jediná nevýhoda je, že je těžší než ostatní kočárky, ale to nám nevadí, nebudeme často skládat a vozit autem. Verča
My jsme pro tyto účely měli Mutsy Urban Rider, do terénu je výborný, ale jinak je docela těžký, a na ježdění po obchodech to moc není :D A taky korbička není moc velká. Ale my jsme byli spokojeni.
Nemůže být nic lepšího než Baby Jogger summit x3 🙂 Odpružení na předním i zadním kole, obrovská kola, která projedou všechno a přitom je lehký a skládá se jednou rukou. Akorát není z těch nejlevnějších, samotný sporťák stojí 10 tis a hluboká korba 5 tis. Na náš rozpočet je to vcelku hodně, ale stojí za každou korunu 🙂
Máme Newbuddy Claudia. Má 4 velká nafukovací kola, odpružení na všech kolech, projedu s ním všechno. Cena byla taky příznivá, asi 7500. Akorát není zrovna nejlehčí, ale my ho moc autem nevozíme, takže ho moc zvedat nemusím. A jede se s ním dobře, tam ta váha není znát vůbec. Dokud malá jezdila v korbě (do 8 měsíců) tak jsem s ním v pohodě běhala.
doporucuju x-lander x1 😉 je to kocarek hlavne do terenu. Uz se nevyrabi ale da se jeste koupit 😉
Já mám Quinny freestyle xl - naprosto perfektní jak na terém, tak do obchodů, za mě spokojenost
My máme TFK Joggster III a nemůžu si jej vynachválit🙂 Super kočárek a opravdu projede vše bez problémů. Při terénním použití jsme nenašli chybičku🙂
Mám Roan Rocco a jsem naprosto spokojená.
Mám tako Dalga,je teda veliký,vybírala jsem,protože mam kluka a letňátko ,tak aby se mi tam vešel,ale má užasné velké kola a dobře se s ním jezdí,Denne dávám 3-4 hodinovou procházku 🙂
@irinka ale Quinny Freestyle je těžký ne?? Já mám X-lander x-run, je super, projede fakt vše díky velkým kolům,ale mohl by být lépe odpružený 😒 a od té doby co malá venku běhá mi chybí otáčecí přední kolo 🙂
Pracovala jsem jako au-pair ve švýcarských alpách (takže terény pořádné) a malého jsem vozila v TFK... Taky jsem o něm uvažovala, protože byl opravdu super, ale nakonec jsem neodolala a koupili jsme BUgaboo... ALe tfk si pak asi koupím jetý na kolečkové brusle a takové aktivity🙂
@bjoucik.15 Nevím, mě těžký nepřijde, měla jsem Firkon verano a ten byl dle mě těžší, takže tohle fakt neposoudím 🙂
@irinka no je pravda že j jezdila s Freestylem 4kolkou a ta byla dost těžká. Quinny zvažuju pro druhého prcka,ale máme tady všude kopce, ikdyž jsme v Praze 😀
@bjoucik.15 Já mám teda trojkolku a fakt si nemůžu stěžovat, také jsem přemýšlel, že dokoupím hlubokou korbu a nechám si ho i na druhé, ale uvidíme
@irinka tak já vyzkoušela dost kočárků..nakonec jsem zkončila taky u trojkolky a jinou nechci..jen nemá otočné přední kolo a na druhé chci určitě otočné 😉 ale ten Freestyle se nedá už sehnat 😒
@bjoucik.15 Taky si trojkolku, a hlavně otočné kolo, nemůžu vynachválita nedovedu si předsttavit, že bych měla koka pevný. Já ho kupovala použitý, ještě občas najdu inzerát, někdy teda slušně předražený 🙂
@irinka tak já měla hlubokou na otáčecích dvouch předních a tedy už nikdy více...sekali se mi naproti sobě...to bylo horší! a trojkolka má krásné jízdní vlastnosti, jen ten X-run se převažuje..nesmím mít tašku na rukojeti, ale to jsem čela že u tohoto kočárku taky ne, že se taky převažuje....
@verunkach Pořídila jsem nedávno gt3 a můžu jenom doporučit 🙂 Velká a prostorná hluboká korba i sporťák, snadná a lehká manipulace při jízdě, stabilita, dobrá skladnost a nemyslím si, že je těžší oproti jiným kočárkům. Dala jsem na doporučení a zkušenosti z okolí - super do terénu, v zimě jsou výhodou velká kola. Z mé strany maximální spokojenost.
@lrg ty máš Summita doma? Prosím napiš mi kdyžtak více zkušeností - moc děkuji!
@bjoucik.15 myslíš Quinny Freestyle? Je opravdu tak dobrý, že by se vyplatilo ho koupit v bazaru?
A co by tě zajímalo? 🙂 My jsme ho koupili jako sporťák, abychom mohli vyrážet do přírody a teď čekáme druhé a i když máme kočár s hlubokou korbou od ABC Design, budeme kupovat korbičku k Baby Joggeru, protože bychom už bez něj nemohli být 🙂
@tina_7 no já právě nevím, nemám ho, nevím jaký je.... proto jsem se ptala...
Já měla tako ballilu do takového terénu a super teda na to že je to polský kočár žádný problém jsem sním neměla