Kočárek Herqules. Jste s ním spokojení?

alca22
29. zář 2008

Máte někdo kočárek téhle značky? Jste sním spokojeni nebo spíše ne.

krista
29. zář 2008

Kočárek Herqules Raptor 3 Spin, Moon S3 nebo Britax Vigour 3: https://www.modrykonik.cz/forum/show.php?vThrea...

Kočárky STOKKE,CASUALPLAY a HERQULES.......: https://www.modrykonik.cz/forum/show.php?vThrea...

alca22
autor
29. zář 2008

krista- o těhle stránkách vím ale o herqulesu tam nic není

frog
29. zář 2008

alca22,mě se tenhle kočík taky hrozně líbí.U nás ho už pár mamin má.Byla jsem ho okouknout v obchodě a je dost prostornej a líbí se mi že má na výběr několik podvozků..ale jak se jim s ním jezdí to nevím ☹

lennis
29. zář 2008

kámoška ho má a je spokojená, jen se o nich říká, že je to špatný s reklamacemi, že to hrozně dlouho trvá, je to švýcarský kočárek, mně se taky líbí, kola to má úžasný, ale jsou prý těžký, osobní zkušenost nemám, jen jsem jednou jela kolem jednoho a pěkně vrzal, jako korba, né kolečka. 😀 😀 😀
Taky je vídám docela často.

sima77
30. zář 2008

Já tento kočárek mám a nemůžu si ho vynachválit. Mám šestikolku a jezdí se mi s ním super. Dokonce i jednou rukou se dá řídit v pohodě, když zrovna prší a já musím držet ještě deštník. Měla jsem i hlubokou korbičku a malej se do ní krásně vešel - je velice prostorný. S relkamacema nevím, kupovali jsme ho v Chiccu v Brně a spokojenost.Já pouze reklamovala nánožník z hluboké korby, když mi odpadl druk a do třech týdnů byla reklamace vyřízená.

to.manka
30. zář 2008

Mám razor 4 (klasická čtyřkolka). Jsem spokojená. Líbí se mi, že korbička je pěkně krytá proti sluníčku i větru. Nezdá se mi,že je těžký, tak normál.
Proti vrzání je dobré občas celkově promazat, i plastové části. Pak je to v pohodě. Prostě o něj pečovat podobně jako o jízdní kolo 😅
Používám zatím jenom hlubokou korbu. Myslím, že je velká tak akorát. Určitě jsou kočárky s menší korbou. Možná by na můj vkus mohla být o chlup hlubší.
Dobře se skládá. Kolečka jdou jednoduše sundat. Skládáme ho do felicie. Musíme odcvaknout korbu,složíme podvozek, vycvakneme dvě postraní kolečka a je to. Trvá to tak minutu
Odpružení docela dobrý, ze začátku trochu tvrdší, ale časem trochu povolí, ale přece jenom docela kodrcá, když nemá nafukovací kola. Ale zase nikde alespoň nepíchnu.
Jak je to s reklamacemi nevím. Doufat, že nebude žádná potřeba 😉 . Mě po dvou měsících přestala fungovat brzda, asi se mi tam někudy dostal nějakej bordel 😒 . Manžel rozebral, vyčistil, promazal a teď brzdí líp než novej. Je to šikulka 😎
Taky se mi líbí, že u nás ve městě tyhle kočárky není nikde moc vidět 😉 Prostě jsem ráda, že ho mám a zatím jsem nenašla kočár, s kterým bych měnila (možná za herqulese "šestikolku" 😀 )

sima77
30. zář 2008

to.manka má pravdu, musí se o něj pečovat, ale to se musí vetšinou o všechny pokud chcete aby něco vydržely. Taky bych ho neviměnila za žádnej jinej. Trošku jsem měla strach ze sporťáku, že je úzký, ale už jsem měla vytažený fusak a vše je v pohodě. Nánožník je taky bezva, je zateplený.

lennis
30. zář 2008

Mně se právě taky dost líbí, jen jsem o nich tohle slyšela, tak jsem ráda, že máte dobrou zkušenost 😉

belyrith
30. zář 2008

Ahojky,
ja mam jiz skoro rok kocarek Herqules Radius. Jeli jsme si pro nej do Koprivnice, vse v poradku. Doma jsme ho vybalili a pokazil se nam podvozek. Tudiz sel kocarek hned na reklamaci. Ta probehla naprosto bez problemu, kocar opravili, resp. nam dali cely novy podvozek. Reklamaci jsem posilala primo na ustredi do Ostravy, kam Ti pujde jakakoliv reklamace do Herqulesu. Jednani moc prijemne, lepsi je pred reklamaci dat jim vedet... Od te doby zadny problem, uz jsem prala i potahy a barva drzi jako pribita. Pres leto jsme byli hodne na slunicku a nic neni vyblednute(mame cervenou barvu). Pravidelne musim jen promazat kolecka, spina naleze do mechanismu a pak se s nim hure manipuluje, ale jednou rukou na rovnejsim povrchu bezproblemu, i s obrovskym nakupem v kosiku... Kocarek je velice skladny, vynesu ho i s 13kg ditetem sama do tramvaje ci autobusu. Razor a Raptor jsou trosku tezsi kocary(kolem 14kg), ale jezdeni s nimi je taky v klidu, pokud nebudes muset kazdy den 6x do tramvaje... Verim, ze dobre vyberes... Stastnou ruku preje Marta...

luc.ija
4. lis 2008

Ahoj.No my jsme se po dlouhém uvažování nakonec rozhodli pro herqules razor 4 spin,v béžové barvě.Vyzkoušeli jsme si ho nejdřív na prodejně,pak jsme to prokonzultovali s přítelem doma,objednali přes internet no a dneska mi má dorazit.Jsem z něj nadšená a to ho ještě ani nemám doma:d

mishka1
4. lis 2008

Ahoj, při výběru kočárku jsem kladla důraz na sportovní charakter kočárku. Ráda bruslím. Mám kočárek Raptor 3 Spin. Skvěle se ovládá. Kromě sporťáku jsem si koupila i hlubokou korbu a autosedačku s adaptérem. To prostě nemělo vůbec žádnou chybičku! Vše budoucím mamkám jej mohu jen doporučit. Naprosto dokonalý byl v zimě na sjezdovce, protože se širokými koly jsem skutečně zajela tam kam jsem chtěla. V létě to byl skvělý miminkovský offroad na každou cestu v lese 🙂)

alca22
autor
8. lis 2008

Ahojky nevíte jestli se dají koupit menší kolečka ( myslím šířku) na herqules razor 4

fridininka
29. črc 2009

ahojky, mám Herqules Raptor 3spin. Můžete mi poradit, kdo ho má, jakým způsobem mám promazávat brzdu? Někdy mi nožní brzda nechce zaskočit. A jaký přípravek na to používáte?

kpetra
29. črc 2009

Ahoj
fridininka - my jsme olej na promazávání kupovali v prodejně kol. Nejvíc se doporučuje tento. http://www.eva.cz/s.php?i=DRO04185&SID=ccni23o2.... Ale jak promazávat nevím, tento kočárek jsme neměli,ale moc se mi líbí. 🙂 Ale řekla bych,že s tím sprejem by to neměl být problém.

fridininka
29. črc 2009

WD-40 jsme to mazali. Trochu to pomohlo. Ale je na to nejlepší prý od značky Pan-oil. Jen bych potřebovala vědět jakým způsobem se to maže. Ale jinak děkuji 😉

fridininka
31. črc 2009

holky, prosím poraďte některá, která kočárek má, jak je to s tím mazáním brzdy? 😅

janca80
7. srp 2009

Ahoj všem,
kočárek Herqules Raptor 3 spin mám již 2 roky a musím zaklepat, že jsem žádnou reklamaci prozatím vyřizovat nemusela. 😵 Jediný háček byl v tom, že jsem si ho moc neužila, jelikož mi prcek na 15 měsících odmítal do kočárku a všude jsme chodili pěšky. Takže mi od té doby stojí v pokoji zabalený. Také jsme ho pravidelně promazávali WD-40. Nejsme žádný odpobrník, stříkala jsem promazávadlo, kam mě to napadlo, jen ne přímo na ten brzdový kotouč. 😝

janca80
7. srp 2009

Chtěla bych ještě poprosit, zda z Vás některá neprodává hlubokou korbičku k Herqulesu 3 spin Raptor. Plánujeme druhého sviště a mám jen sportovní kočárek. Děkuju

kpetra
7. srp 2009

Ahoj
janca - http://www.babyexpert.cz/produkt/korba-herqules... ta cena se mi zdá super za novou korbičku. A snad sedí na všechny Herqulesy,ne?
nebo - http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=24753487&tab=1 😉

sunny1981
18. zář 2009

Ahojda,netušíte,kde koupit kočárek Raptor 3 spin i s příslušenstvím v oranžovo černé barvě?
Moc děkuji za radu.

balusinka
20. led 2011

Ahojte, já mám taky kočár herqules Razor 4 - maskáčové barvy. Su s ním spokojená, jediný problém, který s ním mám je, že mi přestala fungovat brzda. A to ho mám teprve 5 měsíců. Taky mě mrzí, že jsem na něj už nikde nesehnala nánožník☹