Kočárek Hartan topline S - máte zkušenosti?

zajusenka
23. dub 2017

Ahoj máte někdo zkušenosti s tímto kočárkem... funkčnost, pohodlí dítěte, výdrž, kvalita... vyplatí se za ty peníze (při koupi tohoto kočárku bych počítala s tim, že bude jak na 1. , tak později i na 2hé dítě)... popřípadě, kde jste kočárek kupovali, s jakým vybavením a za kolik 🙂 (chtěla bych sporťák a kombi-tašku [ pevná vložná taška ])
Děkuji 🙂

sugarplum
24. dub 2017

Ahoj, já jsem Hartan Topline S chtěla od chvíle, co jsem se začínala mezi těmi všemi kočárky prohrabovat..ani nevím proč. Byl mi nejsympatičtější 🙂. Bohužel jsem nějak nevychytala tu dobu doručení a pak už jsem věděla, že nový koupit nestihnu, tak jsem si koupila z bazaru.. Každopádně nelituji..mám ho tedy zatím u našich a když jsem u nich, tak se na něj aspoň koukám, ale zkoušela jsem si ho před nákupem vozit, rozebírat, skládat, vyměňovat korbičky atd. a super. Vše jde samo, je to intuitivní.. Jediné co se mi nelíbí, je jejich přebalovací taška, tak tu jsem si dopřála novou od jiné firmy 🙂. Jinak jsem ho kupovala za 25tisíc. Rok výroby 2014 a vybavení mělo super - přední velká kolečka, dvě pláštěnky, moskytiéra, matrace, nánožní, fusak, adaptér na vajíčko, přebal. taška.. Už se moc těším, až vyrazíme na první procházku 🙂!!!

sugarplum
24. dub 2017

A kombi-tašku jsem chtěla taky, nakonec mám ale klasickou korbičku. Tu tašku jsem chtěla hlavně na to, že bude jednoduché miminko v tašce čapnout a jít s nim domů, když kočárek bude parkovat jinde, než doma.. (třeba když budeme na chalupě nebo tak..). Ale tak s korbičkou to taky nějak vymyslíme - hlavně je velká a krásně prostorná, tak jsem z ní nadšená 🙂.

meta123456789
24. dub 2017

Já mám Hartan Sprint, velmi podobný Topline S, je z Německa, u nás se neprodává. Byla jsem s ním naprosto spokojená, perfektně odpružený, spousta vychytávek, navíc měl výměnnou přední nápravu - malá otočná kolečka nebo velká kola - s těmi šlo projet v podstatě cokoli. Měla jsem vložnou tašku, s tou jsem byla taky v pohodě...akorát je poměrně úzká, ale holky byly drobné, takže jsem neměla problém. Je to fakt držák!

henesee
26. dub 2017

Mam Hartan Topline S po prvni dceri a ted ho bude mit i druha 🙂 mam verzi s vloznou taskou a ted jsem koupila jeste bazarovy racer GT a ten ma i korbicku,ale je mala a stejne budu asi vyuzivat spise tu tasku 🙂 vymennou napravu uz delaji na vsechny typy (dokoupi se quad system).