Kočárek Hartan GTS a jeho polohování, máte zkušenost?

mamach
10. kvě 2016

Ahoj holky. Prosím máte některá hartan gts? Mam starosti s korbou a jejím polohováním. Při nastavení polohy se mi kočárek občas vrátí do polohy nižší - když například sjedu z vyššího schodu tak to udělá krup a malý je o polohu níže. Přecejen je to dražší kočár, tak budu ráda za rady,zkušenosti. Možná špatně nastavují tu polohu...? ještě se chci zeptat na vhodnou podložku do tohoto kočárku. Chtěla bych nějakou levnější, emitex? Je vhodná do tohoto kočárku?

frufrunka
10. kvě 2016

Za mě celkově Hartan už ne. Měla jsem dva a na třetí dítě už jsem koupila Gesslein. Sice nezlobilo polohování opěrky, zato polohování stříšky se ochodilo a rozvrzalo u obou. U jednoho mi neopravitelně měsíc po záruce praskl podvozek a u druhého se neskutečně rozvrzal a začal táhnout do jedné strany. Takže jsem akorát měla vztek, že jsem za kočáry utratila jako za starší ojeté auto a Hartan už nikdy víc. Šly z domu za symbolickou cenu, zato Gesslein budu teď prodávat prakticky netknutý, v podstatě ve stavu, v jakém jsem ho koupila a to byl zatížený opravdu hodně (nejen dítě, ale i přídavné stupátko a dost těžké terény)....