Kočárek/Golfky do terénu pro začínající chodkyni

etayla
24. únor 2017

Zdravím všechny,

chtěla bych poprosit zkušené kočárkující o radu. Mám kočárek Concord Fusion a zvažuji jeho výměnu za lehčí kočárek, který bude výborný v terénu a ideálně bude mít spojenou rukojeť, aby se mi dobře vedl jednou rukou, když bude malá chtít jít po svých. Bydlíme u lesa a trávíme v něm dost času. Zároveň bych ráda jezdila víc na výlety ideálně s kamarádkou s mladším chlapečkem a tak by bylo prima vejít se do jednoho auta (sedan) s jejím hlubokým kočárkem. Vím, že golfky nebývají moc terénní a sporťáky zas lehké... Hledám nějaký rozumný kompromis. Concord je můj první a jediný kočárek a nerada bych si pohoršila. Není ale nic moc v terénu, v autě je dost neskladný a je dost těžký. Zajímaly by mě tedy vaše zkušenosti, tipy a rady.

Díky předem za reakce

Monika

etayla
autor
6. bře 2017

Opravdu nikdo se v tom neorientuje? 😔

eliskaxox
6. bře 2017

Kupte Baby Jogger City mini Gt, ma 9,5 kg prednosti sportaku a pritom je skladny na placku. Nic jineho me totiz nenapada. Pak uz totiz existuje jen 1 reseni. Sportak do lesa a na doma a do auta golfky. Tak to mam i ja. Doma wanderera a v aute Baby jogger city Lite

etayla
autor
8. bře 2017

Díky za radu, zatím mi tak opravdu vychází jedině tento. Za plnou cenu ho nekoupíme, pokusím si ho někde vyzkoušet a ideálně ulovit bazarový. Jsem ráda, že má někdo podobný dojem. Dva kočárky už mi doma neprojdou, manžel by nejradši nekupoval už žádný :D

eliskaxox
8. bře 2017

Jj jenze ty chlapy ty kocarky pak 3x tydne nenakladaji a nevykladaji z auta 🙂

etayla
autor
8. bře 2017

Presne 🙂 a netlaci ho jednoruc v lese zatimco se dite vydava jinym smerem nez je treba :D