Ahoj holky, máte některá tenhle kočárek? Jaké s ním máte zkušenosti? Díky 😉
jabber zbehni do predajne sa na neho pozrieť ja mám pocit že je malý ako všetky bebe conforty
no píšou, že sedačku má 33x22cm...podívat se na něj dojdu určitě 🙂
oprašuji toto téma 😉
rozhodujeme se mezi golfkami Bébé Confort Viva a Chicco multiway, tak by mě zajímaly vaše zkušenosti s tímto kočárkem.
Pro Vivu hraje váha (6,5 kg), ale vadí mi, že není před dítětem madlo. V obchodě na kočárek zkoušeli dát 2 různá madla, ani jedno nepasovalo, ale na netu jsem četla, že nějaké (tuším že od ABC design giro) by tam mělo pasovat. Nemáte některá zkušenost?
opravdu nikdo nemá tyto golfky? ☹
Pindus - ja je mam, ted od kamaradky, ale maji poskozene madlo, takze jsem spala na jeden netovy obchod, jestli dodavaji nahr.dily......
psala ne spala 😎
zuzka11: jak si dopadla s náhradním madlem? jaké pasovalo?
a jak ti jinak přijdou golfky - i když jsou již zřejmě po jednom dítěti, jsou v pohodě? jak se ti s ním jezdí, jak se ovládají? v pohodě?
Ahoj Maminky 😉
Mohu Vás oslovit v souvislosti s Vaším kočárkem Bébé Confort a naší Wiki knihovničkou Modrého koníka, kam si vedle základních informací o kočárcích píšeme i zkušenosti s nimi? 🙂
Jde o to napsat svou vlastní zkušenost s kočárkem zde: https://www.modrykonik.cz/kocarky-bebe-confort , kterou tak určitě pomůžete ostatním maminkám, které mají dotazy ohledně názorů, zkušeností apod. emoticon Zabere to minutku a pomůže drtivé většině maminek...
Děkuji Vám a přeji krásný den! 🙂
Janča
Nikdo ho nemá? ☹