Ahoj holky, máte prosím některá zkušenosti s tímto kočárkem? Nebo zkoušela jste ho některá aspoň v obchodě? Zajímá mě hlavně, zda to není chrastítko, ty kola a konstrukce. Máme ve městě všude dlažbu (kocici hlavy), tak abych nebyla slyšet na celé náměstí. Děkuji.
Také by mě zajímalo, kočárek mě hodně zaujal, ale zajímalo by mě jaký je v terénu.
Holky, máte některá doma tento kočárek? Uvažuji o koupi, tak by se mi hodily info. 🙂
@kajdule001 Mám ho, kupovali jsme ho hlavně kvůli dovolené a cestě letadlem. Jinak mám velký a spolehlivý kočár, který jsem ale nechtěla tahat a bála se, aby mi ho nezničili. G-miničko naprosto splňuje účel, s jakým jsem ho pořizovala - na občasné cesty do obchoďáku nebo do MHD (vynesu ho v pohodě i s dítětem do jakýchkoliv schodů) a na dovolenou u moře, kde se nejezdí moc terénem. Má samozřejmě i negativa - díky nízké váze, když na něj pověsíte trochu těžší tašku a vyndáte dítko, převrhává se dozadu. Není to na ježdění v terénu, nebo na každodenní ježdění, je to spíš takové hrkátko.. Co je ale super, že jsou kolečka celkem daleko od sebe narozdíl od jiných kočárků, takže do nich nekopete. Ani do té lišty dole s brzdou. Kdybyste se na něco chtěla zeptat, klidně piště.
Přidávám se k dotazu, také by mě zajímalo, jestli má někdo zkušenost.