Kočárek Gmini Travel 2017, máte zkušenosti?

leeloo_x
8. dub 2017

Ahoj holky, máte prosím některá zkušenosti s tímto kočárkem? Nebo zkoušela jste ho některá aspoň v obchodě? Zajímá mě hlavně, zda to není chrastítko, ty kola a konstrukce. Máme ve městě všude dlažbu (kocici hlavy), tak abych nebyla slyšet na celé náměstí. Děkuji.

hellcha
23. dub 2017

Přidávám se k dotazu, také by mě zajímalo, jestli má někdo zkušenost.

laweexoxo
27. dub 2017

Také by mě zajímalo, kočárek mě hodně zaujal, ale zajímalo by mě jaký je v terénu.

kajdule001
13. bře 2018

Holky, máte některá doma tento kočárek? Uvažuji o koupi, tak by se mi hodily info. 🙂

hellcha
8. dub 2018

@kajdule001 Mám ho, kupovali jsme ho hlavně kvůli dovolené a cestě letadlem. Jinak mám velký a spolehlivý kočár, který jsem ale nechtěla tahat a bála se, aby mi ho nezničili. G-miničko naprosto splňuje účel, s jakým jsem ho pořizovala - na občasné cesty do obchoďáku nebo do MHD (vynesu ho v pohodě i s dítětem do jakýchkoliv schodů) a na dovolenou u moře, kde se nejezdí moc terénem. Má samozřejmě i negativa - díky nízké váze, když na něj pověsíte trochu těžší tašku a vyndáte dítko, převrhává se dozadu. Není to na ježdění v terénu, nebo na každodenní ježdění, je to spíš takové hrkátko.. Co je ale super, že jsou kolečka celkem daleko od sebe narozdíl od jiných kočárků, takže do nich nekopete. Ani do té lišty dole s brzdou. Kdybyste se na něco chtěla zeptat, klidně piště.

bassangha
15. kvě 2018

@hellcha Ahoj, zajímalo by mě jak dlouhý je sed. Od toho pásu mezi nohama po záda. Bylo by možné to změřit? Moc děkuji.