Ahoj 🙂
Koupila jsem si z bazaru kočárek Gesslein F10 air. Má akorát poničené madlo, tak sháním nové (za 2000 Kč) a ještě přemýšlím nad novými předními otočnými kolečky.
Bydlíme na vesnici, tak se to bude hodit, že to má 4 velká kola, ale kdybychom jeli do města, do Plzně za rodinou, tak by se asi hodila i ta malá otočná kolečka, protože se s nimi prý líp manévruje.
Ještě by mě zajímalo, jestli byste k tomu kočárku doporučili i tu přídavnou ruční brzdu, nebo je zbytečná? My máme brzdu ne dole u kol, ale u madla dávám dolů páčku a tím se kočárek zabrzdí. Jak je ale bazarový, tak už nebrzdí tak silně mi přijde. Zkoušeli jsme to zabrzdit z kopce a kočárek se nehnul. Ale na rovince ještě maličko popojel a až pak se zastavil.
Moc děkuj za všechny rady a tipy 🙂
@anyroxy Máme také i bazarový Gesslein. Za ty peníze je to fajn kočárek. Madlo v určitých polohách ,,prokluzovalo", nešlo se do něj zapřít, takže muselo být v jedné poloze, popřípadě ho upravit napevno. To ale čtu dost často, že madlo praskne. Popřípadě lanko na ruční brzdu. Na tu jsem si rychle zvykla. Kočárek zastavil v podstatě hned. Ale stávalo se mi, že jsem omylem brzdila, když jsem o ni zavadila...nebo starší dítě, když se drželo kočárku. Rotační kolečka jsme dokupovali, byla jsem na ně zvyklá z předešlých kočárků a lépe se mi s nimi jezdilo. Jinak, na FB je skupina Máme rádi kočárky Gesslein, tam je dost uživatelů, kteří ještě jezdí. Syn kočárek už rok nepoužil. Přestože je dost těžký, vyhovoval nám, co se týče jiných výhod...stříška, otočná korba, otočné madlo, polohování, ...