Ahoj 🙂
Sháním kočárek, který by byl vhodný na vesnic do kopcovitého terénu, zvládl v zimě sníh a i polní cesty na procházky..
Podle různých recenzí jsem narazila na Britax go big nebo značku Gesslein?
Gesslein má různé typy jako F4, F6 nebo F10. Nevíte někdo, jaký je mezi nimi rozdíl a jaký by byl nejvhodnější pro mé podmínky?
Určitě bych chtěla maximálně dvojkombinaci, vajíčko chci kupovat zvlášť.
Moc děkuj za reakce 🙂
Našla jsem F10 za 5000 nebo F6 air za 10 000. Přídávám i fotky, co myslíte, že je lepší? 🙂
Barva se mi víc líbí u F6. Ale u F10 je boudička i vložná taška, ale je celý černý. Šlo by to rozbít doplňkama. Jinak si v inzerátu zjistěte, co k tomu prodávají za doplňky (sluneční clona, pláštěnka, nánožník a pod). Originály jsou dost drahé.
@areh Děkuji za radu 🙂 u te F10 je jeste sitka proti hmyzu, slunecni clona, slunecnik, a jinak vsechno, co je videt na fotce. Asi bych si i dokoupila dopredu mala otaceci kolecka, kdybych chtela jet do mesta, aby se s tim lepe manevrovalo. Mozna tu plastenku a nanoznik by se mi podarilo najit taky na bazaru...nevite, co vsechno je jeste potreba za prislusenstvi?
Podívejte se na Emmaljungu, Gesslein jsem měla a po 3 procházkách na vesnici šel z domu.
Ta druhá fotka je zimní fusak, ten je super. Hodně zahřeje a nemusíš mít pro mimčo zimní kombinézu. Nánožník tam vyfocený nemáš. Dávám fotku mého, je už starší. Používám ho pro sedící dítko třeba na jaře když už je teplo, není to na fusak, ale ani ne jen na deku. Zakryje nohy a neprofoukne.
Odkud jsi? V Pardubicích je prodejna Gesslein, kde ti kočárek předvedou a všechno popišou. Byla jsem se tam podívat a pak koupila bazarový.
Jinak co se příslušenství týká, tak malá otočná kola jsou určitě potřeba. Taky se občas objeví na bazaru. Nic dalšího jsem asi nepotřebovala. Ještě podle toho, jaké budete mít vajíčko, tak adaptéry na podvozek, abyste ho tam mohla mít.
Nevýhoda je teda malý spodní košík. Ten používám maximálně na hračky pro staršího, jinak se použít skoro nedá.
@areh Dekuju za vysvetleni 🙂 Ja ted bydlim v Nemecku, tak se do Cech moc nedostanu. Rodice mam v Plzni, ale ted se nam nechce moc cestovat kvuli ty situaci. Tak to je dobre, ze ten zimni fusak je uz soucasti inzeratu. Vcera jsem totiz hledala cely den doporucovany rostouci fusak Emitex, ze pry vydrzi az do 3 let ditete, tak bych ho vyuzila i do sportaku a do budoucna na dalsi mimco 🙂 Nasla jsem ho za 350, to mi prijde super cena, kdyz se jinak novy pohybuje okolo 2000. Pani mi jeste k tomu nabidla rukavnik a nanoznik zadarmo, ze pry ma rozbitou prezku, ale ta by se snad dala opravit, kdyz bych koupila nahradni karabinu v galanterce. Myslis, ze se ten rostouci hodi, jestli do toho mam jit 🙂
Gesslein je fajn, ale je dost těžký.
Fusak od Gessleinu si myslím, taky vydrží do 3 let. Ale já syna vozila asi do 2 a půl a to poslední půl rok jen občas. Rukávník určitě využiješ, mám taky od Emitexu. Hele, jestli se ti kočár líbí a má všechno, co chceš, tak do toho jdi 😉
@areh fakt? Takze ten fusak od F10 na 2.fotce je taky nejak odepinaci, ze vydrzi i na starsi dite? Takhle nejde poznat, jak je veliky. Tak nakonec o vikendu se jedeme na ten kocarek podivat, uvidim, v jakem bude stavu a jak se s nim bude jezdit. Moc dekuju za rady 🙂 snad ho vezmeme🙂
@anyroxy mám F6. Všechen terén zvládne. Jen já jsem si pořídila ještě lehčí sporťák do auta...
Jinak F4 nemá myslím přehazovací rukojeť, F6 má. Jinak rozdíly nevím.