Kočárek G-mini grand, máte už některá?

zu_za
29. dub 2015

Máte už některá? Nenašla jsem žádnou recenzi a moc se mi líbí 🙂

eleein
2. kvě 2015

Hojka. Dnes mi jej prezentovali v obchodĕ a jsem nadšená. Je krásný, skladný (vejde se i s korbou do kufru Suzuki Swift! a to je pidi kufr), jednoduchá zmĕna ze sporťáku na korbičku, je celkem lehký. Jako mínus vidím tenké (látkové) stĕny, přední kolečka jsou plastové a není zatím na kočárek vajíčko. Silnĕ uvažuju že ho koupím 🙂

zu_za
autor
2. kvě 2015

Ahoj, já už ho mám, zatím jsem s ním byla dvakrát a super.. Jako další vada je, že není moc omyvatelný a u sporťáku kde bude mít dítě nožičky není žádná ochrana, takže to bude asi dost zničené.. ale krásně se s ním jede a všem se líbí 🙂 😀

alubif
4. kvě 2015

@zu_za
@eleein vypadá dobře, nevite jestli má polohovatelnou rukojeť? Děkuju

zu_za
autor
4. kvě 2015

ne nemá 😖

petbry
4. kvě 2015

Ahoj holky, dnes jsme s pritelem byli mrknout na kocarky a tento kocarek mi padl hned do oka. Jsem z neho nadsena, ale jak uz zde bylo psano, tak mam strach z te slaboucke latky. Cekame miminko na rijen a tak mi to porad lezi v hlave. Ptala jsem se, zda je mozne zakoupit adaptery na pridelani vajicka a ano. Korbicka neni sice jedna z nejvetsich, ale uplne malinka jako u nekterych kocarku neni. A co me i mile u kocarku prekvapilo, tak byla cena.

rainbow_x
10. kvě 2015

Taky se mi moc líbí, viděla jsem v Bambuli,ale byl dost nestabilní, takový, že se vyklala celá korba..ale těžko říct, třeba to byl jen ten v krámě a bylo to tím, že tam na něj každý hmatá, každopádně ty slabé stěny a nepolohovatelná rukojeť je na prdku :/

kasparek_baby
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
eleein
1. čer 2015

Dámy neodolala jsem a mám ho doma. Až vyrazíme budu doplňovat zjištĕní 🙂

vartacka
8. čer 2015

@eleein Dobrý den, také jsem nadšená z kočárku, akorát tedy rukojeť nejde dat výše??Děkuji za zprávu

zu_za
autor
9. čer 2015

@vartacka Dobrý den, nejde dát výš, já měřím 168 a mám ji uplně akorát.. ale zatim s kočárkem naprostá spokojenost 🙂

vartacka
9. čer 2015

@zu_za moc děkuji za odpověď,pro mě by byla taky akorat,ale manžel měří 192cm,tak pro nej by to bylo malé ☹

kryndy
9. čer 2015

Taky ho už máme doma 🙂

tezi90
11. čer 2015

@kryndy muzu poprosit info jak jste spokojena s kocarkem? Zvazuji ze ho koupim, je stabilni? Na zimu nezmrzne mi mala v nem? A jaky je v terenu? Moc dekuji

kryndy
11. čer 2015

@tezi90 My zatím teprv mimi čekáme. Stabilní mi přijde dost. Navíc si myslím, protože nemá pevné stěny, že se tam v zimě v klidu vejde i fusak. Za sebe jsem nadšená - měla jsem dvě podmínky, aby nebyl těžký a aby šla otočit korba u sporťáku. To, že je český a že nemá dvě konstrukce (korbu a sporťák), tudíž nám to nebude překážet doma, beru jako příjemný bonus.

prcek91
11. čer 2015

taky nad ním uvažujeme až by se nám povedlo druhé ale nemáte doma některá tu druhou variantu? tu barevnou?? chtěla bych vidět jak vypadá ve skutečnosti u nás zatím nikde v obchodě s kočárky na okouknutí není :(

kryndy
11. čer 2015

@prcek91 Já ji viděla naživo a ta zlatá je taková kolotočářská, fakt se mi nelíbila ☹

prcek91
11. čer 2015

@kryndy tak děkuju..🙂

tezi90
12. čer 2015

Holky az nektera vyzkousite v terenu dejte mi prosim vedet 😉

jjjanicka
16. čer 2015

Dobrý den mamči, chtěla bych Vás poprosit, mohla byste mi některá poslat rozměry složeného kočárku. Nikde je nemohu najít, jsou uváděny jen rozměry rozloženého kočárku. Děkuji moc

lussiane
16. čer 2015

lucik dnes jsem viděla kočárek naživo, vypadá moc pěkně, lehký, ale bála bych se toho materiálu , je takový slabý a vůbec neomyvatelný, pokud se zašpiní nevím jak by to šlo dolů...je to taková spíš slabá látka....jaký na to máte názor holky? jinak vypadá pěkně

kryndy
16. čer 2015

@lussiane Slabý mi nepřijde, aspoň to není zbytečné množství látky jako u velkých poláků. Ta umyvatelnost mě taky odrazovala, ale sanytol, vlhčený hadr atd., to půjde 🙂

@jjjanicka Posloužila bych, ale nemám metr ☹

jjjanicka
16. čer 2015

@kryndy škoda, ale zeptám se, je skladný. Já mám x-landra a do auto je hodně velký, zabere celý kufr a tak bych chtěla i jeden skladnější. Děkuji

kryndy
16. čer 2015

@jjjanicka Je super skladný, korbička se složí do takové placky. Překážet by v autě neměla ani kola, jdou snadno odendat a a zase nandat. Krabici jsme převáželi v tramvaji, žádný obr.

jjjanicka
16. čer 2015

Moc děkuji. Mě se strašně líbí,byla to láska na první pohled 🙂 a přijde mi, že i korba je docela dlouhá a tak bychom mohli využít déle než x-landra.

jjjanicka
16. čer 2015

@kryndy Moc děkuji. Mě se strašně líbí,byla to láska na první pohled emoticon a přijde mi, že i korba je docela dlouhá a tak bychom mohli využít déle než x-landra.

kryndy
16. čer 2015

@jjjanicka Já hledala dlouho, měla jsem vybraný Maked Lucky kvůli ceně a pak jsem jednou přišla do obchoďáku a tam byl tenhle. Hned jsem ho objednala 🙂 Korba je dlouha, spíš mi přijde ouzká. Ale asi to je jen zdání, že ještě nemám miminko ve voku.

jjjanicka
16. čer 2015

@kryndy Oproti tomu x-landru je ta korba obrovská 🙂 to byl teda můj dojem. Neměla jsem moc času na pořádnou prohlídku kočárku, ale zaujal mě hned jak jsem ho viděla.

kryndy
16. čer 2015

@jjjanicka Tak to mě těší, že jsme vybrali dobře, protože půl roku bude malé na začátku zimy, tak aby se ještě vešla s fusakem do korby.

jjjanicka
16. čer 2015

@kryndy to já právě teď řeším. Našemu malému jsou 2,5 m. a už se mi přestává vejít do kočárku a ráda bych ho alespoň do Vánoc měla v hluboké korbě, tak právě přemýšlím to g-mini, je krásný a ta cena je taky super, tak ho asi vemu :D

kryndy
16. čer 2015

A kdyby se nám nevešli, tak i sporťák jde napolohovat 🙂