Máte už některá? Nenašla jsem žádnou recenzi a moc se mi líbí 🙂
Ahoj, já už ho mám, zatím jsem s ním byla dvakrát a super.. Jako další vada je, že není moc omyvatelný a u sporťáku kde bude mít dítě nožičky není žádná ochrana, takže to bude asi dost zničené.. ale krásně se s ním jede a všem se líbí 🙂 😀
ne nemá 😖
Ahoj holky, dnes jsme s pritelem byli mrknout na kocarky a tento kocarek mi padl hned do oka. Jsem z neho nadsena, ale jak uz zde bylo psano, tak mam strach z te slaboucke latky. Cekame miminko na rijen a tak mi to porad lezi v hlave. Ptala jsem se, zda je mozne zakoupit adaptery na pridelani vajicka a ano. Korbicka neni sice jedna z nejvetsich, ale uplne malinka jako u nekterych kocarku neni. A co me i mile u kocarku prekvapilo, tak byla cena.
Taky se mi moc líbí, viděla jsem v Bambuli,ale byl dost nestabilní, takový, že se vyklala celá korba..ale těžko říct, třeba to byl jen ten v krámě a bylo to tím, že tam na něj každý hmatá, každopádně ty slabé stěny a nepolohovatelná rukojeť je na prdku :/
Dámy neodolala jsem a mám ho doma. Až vyrazíme budu doplňovat zjištĕní 🙂
Taky ho už máme doma 🙂
@tezi90 My zatím teprv mimi čekáme. Stabilní mi přijde dost. Navíc si myslím, protože nemá pevné stěny, že se tam v zimě v klidu vejde i fusak. Za sebe jsem nadšená - měla jsem dvě podmínky, aby nebyl těžký a aby šla otočit korba u sporťáku. To, že je český a že nemá dvě konstrukce (korbu a sporťák), tudíž nám to nebude překážet doma, beru jako příjemný bonus.
taky nad ním uvažujeme až by se nám povedlo druhé ale nemáte doma některá tu druhou variantu? tu barevnou?? chtěla bych vidět jak vypadá ve skutečnosti u nás zatím nikde v obchodě s kočárky na okouknutí není :(
Holky az nektera vyzkousite v terenu dejte mi prosim vedet 😉
Dobrý den mamči, chtěla bych Vás poprosit, mohla byste mi některá poslat rozměry složeného kočárku. Nikde je nemohu najít, jsou uváděny jen rozměry rozloženého kočárku. Děkuji moc
lucik dnes jsem viděla kočárek naživo, vypadá moc pěkně, lehký, ale bála bych se toho materiálu , je takový slabý a vůbec neomyvatelný, pokud se zašpiní nevím jak by to šlo dolů...je to taková spíš slabá látka....jaký na to máte názor holky? jinak vypadá pěkně
Moc děkuji. Mě se strašně líbí,byla to láska na první pohled 🙂 a přijde mi, že i korba je docela dlouhá a tak bychom mohli využít déle než x-landra.
@jjjanicka Já hledala dlouho, měla jsem vybraný Maked Lucky kvůli ceně a pak jsem jednou přišla do obchoďáku a tam byl tenhle. Hned jsem ho objednala 🙂 Korba je dlouha, spíš mi přijde ouzká. Ale asi to je jen zdání, že ještě nemám miminko ve voku.
A kdyby se nám nevešli, tak i sporťák jde napolohovat 🙂
Hojka. Dnes mi jej prezentovali v obchodĕ a jsem nadšená. Je krásný, skladný (vejde se i s korbou do kufru Suzuki Swift! a to je pidi kufr), jednoduchá zmĕna ze sporťáku na korbičku, je celkem lehký. Jako mínus vidím tenké (látkové) stĕny, přední kolečka jsou plastové a není zatím na kočárek vajíčko. Silnĕ uvažuju že ho koupím 🙂